hihi

R you ready

Började med att vakna kl 9, mötte Linda på spårvagnen i stan och åkte till skolan.. Var bara där i nån timme eller två, men ändå. Så jävla trött jag har varit idag, efter skolan åkte jag hem till Mary my friend och bara snacka. Stackarn var helt nyvaken och där kom jag hihi, men hon tog sig i skinnet och drog och träna den jäveln. Haha, kul att värmen kom nu på dagen istället för imorse, trodde att jag skulle frysa ihjäl förut fan. Men nu tror jag att jag smälter, huhu! Kanske ska träffa Linda sen igen om hon ska till Hageby, annars så ska jag träffa Mary igen och sen på kvällen ta en promenix med Tessan och sen kolla på Johan falk! ♥ Älskar filmerna asså. Huhu, nu ska jag nog byta om och bara chilla lite.. Längtar till Torsdag, för då får jag mitt riktiga sommarlov (som jag tänkte ta tidigare) och så får jag se Alexis springa ut den jäveln, han ska ta studenten, vill med! Men kul att se att det går bra för någon iaf, hihi. Efter det så är det ju studentfest i lokal som han ska ha, så det lär bli kul :). Menmen, sommarn är här och nu ska alla njuta och må bra, så länge det varar.. Vill ha oktober dock, min födelsedag! :(. Men aja, orkar inte babbla om saker och ting som är oväsentliga. CHAAAAO!

And once again im thinking about taking the easy way out.

Jag orkar fan inte mer alltså, är så trött på allt. Hatar allt just nu, så ville bara få mig en liten tid och skriva av mig på den här jävla bloggjäveln.. Mobbad jag vet, men känner människor som är ännu mer mobbade och vidriga. Som jag helt ärligt och bokstavligt talat vill knäcka varenda kota i ryggen på och sedan vrida nacken av dom och efter det spotta på dom. Usch, men dom är inte värda min energi och jag tänker inte ge dom den heller, jävla pajaser. UFFT, blir galen snart.. Skiter it nu alltså, fuck the world.
TAKE SOME PILLS AND GO TO LALA LAND!


Nice weather

Ut i det fina vädret? Nej tack, vill bara ligga och dega hela dagen, precis som jag ska göra oxå. Måste börja ta det lugnt för min lilla kropp kommer ju gå i bitar snart, har druckit så sjukt mycket nu så jag måste fan börja ta det lugnt. Aja, det kanske var ointressant.. Jo, nu ska jag sätta på en film och bara chilla gunilla, så skönt. Så nu kan vi ju typ ta och säga pusshej eller något?.. Aja, pusshäj!

I never thought that you would be the one to hold my heart

Har haft en ganska rolig vecka, med tanke på att mitt sommarlov började lite tidigare i år! Har bara levt mitt liv och haft det jättetrevligt med mina älskade vänner. Idag har jag varit så himla trött så jag inte vetat vart jag ska ta vägen.. Men senare fick jag se lite videor och bilder från gårdagen, och det var inte lite roligt då.. HAHA, ojoj. Inte okej Jonna, lite lugnare nästa gång. Men men, nu kör vi på en lugn kväll, nu blir det fredagsmys och film. Puss!!

I'll never let my love get so close

Today is the day

Vill bara börja med att skriva att det här är inget roligt inlägg, för er som ska läsa.
Jag ska bara få ut min ilska på bloggen för en stund. 
ÄR SÅ FUCKING TRÖTT PÅ MÄNNISKOR SOM INTE KAN
HÅLLA SITT ORD ELLER LIVNÄR SIG PÅ ATT HUGGA MIG I RYGGEN.
Jag har fått nog nu, orkar inte ta emot mer skit.
ALLA FALSKA JÄVLAR, TA OCH STOPPA UPP ER I ARSLET!
Finns ingen äkta längre, det är helt sjukt..

RSS 2.0