Lovely day

Har haft en sån härlig dag idag, köpte in lite saker för den delen med. Hihi, har varit med Lindus, så sjuk människa.. Haha, love u! Orkar inte skriva mer nu, skriver nog ikväll, efter jag träffat bästa människan i världen just nu hhihi. puusss!

And next time i won't stop, i'll listen to my heart..

Soft dag, kollade skräckis idag med Tessan, idag sket vi inte på oss som vi brukar.. Var mest spännande och bra film idag. Men jag skrämde henne en gång iallafall mohaha (6) sen skrämde hon mig lite halvt för den delen med. Solen käre solen har kommit tillbaka, har ju nästan vant mig vid det dåliga vädret så det vart lite jobbigt med solen idag.. Men ska fan inte klaga, nu när den väl är här så ska man bara njuta och bevisa att man lever! Weeey.. Nu måste jag snart sova så jag på nått sätt kan komma till skolan för en gångs skull, det blir ju liksom sista dagen imorgon, sen är det gymnasieslaget och sen är det bara studiedagar. Då jävlar kör vi all in varenda dag, eller nått..... Mary fyller ju år på fredag, så då ska vi fira henne på lördag, det ska bli kul hihi! Ni kommer nog förmodligen se ett litet inlägg om henne på Fredag, så aa inget som är speciellt viktigt med tanke på att det är Tisdag (efter tolv) höhö! Jag skriver så intressanta saker känner jag nu..... not! Så ska nog lägga ner bloggandet för den här natten och försöka sova ett litet tag eller nått, men jag ska göra en pakt med er som sagt 4 till 5 läsare som läser detta att är jag fortfarande vaken till klockan 4 så håller jag mig vaken, så jag verkligen kommer till skolan imorgon. Deal!
GODNATT MINA KÄRA VÄNNER!

Kom ihåg att varje gång du gör en tjej ledsen så finns det en annan som skulle kunna dö för att se henne le.

Måsssteee komma till skolan imorgon, har jätte massor som jag har missat! Vakna försent idag, asusual! Men det är oviktigt just nu. Och med tanke på att jag inte har nått speciellt och skriva just nu så är det inte nått som är speciellt viktigt, huhu! Så vi får väll se om jag har nått och skriva sen ikväll för har jag det så har ni säkert massor och läsa. Hehehehe, pöss!
Du är en på miljonen..

Loneliness is a nice place to visit, but a bad place to stay at



Truth is everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for.

Idag har varit en skön dag, vakna upp riktigt utsövd och gjorde mig i ordning och gick till min farmor och åt jättegod mat! Mina kusiner och min farbror var med dit och vi hade det trevligt. Efter det gick jag hem och Mary kom till mig, vi gick till centrum och köpte godis till oss (nonstop) och chocklad till min mor. Maria gick nyss hem och nu snart kommer Tessan för vi ska se Big brother men först ta en cigg och prata om mitt humör som inte varit så bra dom två senaste dagarna! Vi ziz

Jag vill bara skriva till den bästa människan i mitt liv, som alltid stått vid min sida i vårrt och torrt, som hjälpt mig igenom alla svåra stunder och gjort mig glad och alltid visat kärlek. Hon är den starkaste kvinnan jag vet och jag älskar henne så mycket, vi har haft våra stunder men det jag är gladast för är att hon är just min mamma!
Jag älskar dig mamma och tack för att du är den du är mot mig.

-

Nu ska en full Tessish och en full Jonnah, kolla på skräckfilm med lite vin och öl. Massa godis också på det, fan så mysigt.. Skriver mer imorgon eller sen, ha en bra kväll hörrni för det ska jag ha!

I hope that you see right through my walls

http://www.youtube.com/watch?v=FvbErM6ZTBA&feature=relmfu

Home sweet home

Har precis kommit hem efter en skön borta helg, har befunnit mig i Katrineholm sen i Torsdags och har haft det jättekul. Ska börja festa i andra städer, mycket roligare folk och roligare saker händer. Sjukt så olikt det är från stad till stad, speciellt dialekterna.. Även om det bara är 45 minuter ifrån så är det så olika dialekter. Huhu, men ja.. Jag gjorde ju bort mig ganska ordentligt där oxå för den delen. Men det är ett måste och göra om skiten, kan jag lova. Så sjukt roligt, hitta nya vänner där oxå för den delen, så jävla coola. Haha, men nu orkar jag inte skriva mer, för jag orkar inte gå in på massa skit. Men ha en bra kväll, för det kan jag lova att jag ska ha!
Pöss!

We could keep trying but things will never change

Nu har jag färgat Nicoles hår, hon ser ut som en regnbåge i skallen just nu, haha.. Jag skriver nog lite mer lite senare känner jag, eftersom att jag ska färga håret igen på na. Pöss

Det som en gång varit ens ängel blir helt plötsligt någon man aldrig känt.

och det är exakt vad som hänt nu.. Saknar den gamla du, som var den bästa. Du har blivit en annan person, känner dig inte längre. & jag hoppas du en dag förstår att du har förändrats, inte till det bättre. Saknar den du en gång var!

There's nothin wrong with loving who you are

Jag har sovit bort hela dagen, måste börja sova på nätterna. Blir så arg på mig själv, oh!
Så om dagen har jag inte alls mycket och berätta..

Lägg ner ditt bullshit, du är inte ens normal. Fuck you and live your own life, ärlig talat.

Most times i wanna kiss you, other times punch you in the face

Ja, idag har inte varit så händelserik, som jag skrev i förra inlägget så skulle jag ju träffa Mary, och det gjorde jag oxå, vi åt på Sibylla mums! Efter det satt vi och prata med Eljas ett ganska bra tag och hade det trevligt i solen och vinden. När Eljas skulle dra kände vi för att köpa massa godis och oliver, så vi gjorde det och gick hem till mig och bestämde oss för att kolla på film men så såg vi på kanal 4 att Sherstins bröllop var med. Så fint, hihi. Så vi ladda ner filmen under programmet och efter programmet började se filmen, har sett den typ tusen gånger förr men Mary hade aldrig sett den så eftersom att den är så bra så gick jag med på att kolla på den, och om ni undrar vad den heter mina kära 4 till 5 läsare så heter den Sin Nombre, jättebra film! Så drog Mary hem efter filmen, eller ja efter och efter hon hann inte se klart den så hon skulle antingen ladda ner den eller så ska hon se klart den här hemma. Det får hon göra som hon vill, huhu. Är inte ens trött än och ändå gick jag upp tidigt idag, fattar inte vad det är för fel på mig alltså, jag måste ju vara född som en vampyr eller nått, vetifan vad min mor skapade mig som. Känns ju lite tragiskt att sen när jag väl somnar kan jag inte vakna, eftersom att mamma har tröttnat på mig på morgonen är ju inte hon så pigg på att väcka mig heller, med tanke på mitt gulliga morgonhumör som verkligen inte skriker nått i stil med "Godmorgon mamsen, sovit gott?" utan snarare tvärtom. Så ja, hon har gett upp.

Ja vad ska man säga eller göra, det är bara och lägga ifrån sig datorn så att jag inte somnar över den som jag gjorde igår natt. Inte okej, fattar inte hur jag lyckas med allt..? Aja, tidsfråga innan jag vaknar upp som ett chip inne i datorn, har blivit värsta datanörden på sistonde. Men nu börjar jag prata om oväsentliga saker känner jag. Så kanske ska dejta kudden som alla säger nu för tiden (haha)! Bajsfyblä, orkar inte skriva mer nu mina kära vänner. Så sleep tight, så kanske jag skriver nått vettigt imorgon istället.
Men nu vill jag ägna en sista tanke åt en som fyller år idag.
Så grattis på födelsedagen Gabgab, hoppas dagen blir super och att du lever i många år till.

When youre sure youve had enough of this life, well hang on

Har precis kommit hem från skolan, är helt död. Orkar inte skolan mer alltså, så jävla tråkigt. Speciellt när man börjar så jävla tidigt så man inte ens kommer upp på morgonen och missar typ allting. Idag ska jag träffa Mary, vet inte vad vi ska göra, får väll se vart vinden tar oss och vad vi gör. Med tanke på vind, så jääävlar vad det blåser ute asså. Blåser ju typ iväg, och håret står åt alla håll och kanter och eftersom att jag har så kort hår så kan jag ju inte sätta upp det i nån toffs haha, så jävla snyggt ser ut som att jag har en stor tuppkam när jag kommer och går. Påtal om ingenting så är jag jättehungrig och fick ett sms från Mary om att hon ville gå och äta så det är vad vi ska göra, måste bara komma på vart vi ska äta. Är sugen på kebab! Men kanske skriver sen ikväll, om nått lite roligare än detta.

Jag tror jag spyr på detta.

When the day is long and the night, the night is yours alone

Har haft en underbar helg med underbara människor!

Love u guys!

Alla vill ha utveckling, men ingen tål förändringar

Jag saknar gamla tider...
Slängde in lite bilder på det oxå. Enjoy..

k bry



Kan inte säga nej

Jag kan inte hitta ord för och säga hur vansinnig du gör mig, får inte ens fram ord.
Även om jag skulle fått fram ord så har jag inte tid och skriva ner dom, för jag måste sova egentligen.
& det jag har och säga ska jag nog inte skriva i den här bloggen, jag ska nog skriva det i min hemliga blogg!
MWAH!

Ge mig två sekunder

Kommer ihåg för ett par år sen, riktigt länge sen så kände jag en person som detta inlägg kommer handla om: Gabgab. Det är en person som faktiskt är en av dom få som gör mig på humör väldigt lätt, det är en riktig krigare oxå för den delen, ger aldrig upp, kämpaglöd så det heter duga! Stannar uppe med mig på nätterna och bara pratar om ingenting, känns ganska tryggt 'not'. Vet fan inte vad jag mer ska skriva om dig gabbiis. 
Ta åt dig åt det lilla jag skrev iallafall?

Ska flytta till rymden, för i rymden finns inga känslor.
Bo på mars, så jag kan se jorden gå under. 
Bye fuckers.

Hela världen är min

Sa vi att det var ännu en natt som jag precis har varit vaken?
Jo det var ju det, kul, piss, skit - bajs. Måste börja sova lo.

Ja ni mina vänner/ovänner, nu är det dags sägs det, på Lördag finns vi inte mycket längre. Ta ett väldigt kärt farväl till era nära och kära för typ en sekund eller nått? Jorden ska gå under, och alla dör och lever tillsammans i nangiala igen. Huhu, bara skitsnack.. Säger jag nu, men på Lördag kommer jag ligga under mitt täcke och gråta. Buhu.. Men aja, hoppas att pesten kommer innan Lördag då.
Pössssssssssssssssssssssssssssssssss

In your atmosphere

Har inte varit en bra helg överhuvudtaget, ska radera allting från den här helgen.. Pallar inte alltså.
Att inte tro att du var som alla andra var det dummaste jag någonsin trott och gjort i mitt liv. För jag vet att alla ni manliga varelser är likadana. Det finns en på miljonen som inte är sån, att sänka sig själv så mycket som du har gjort nu, det är bara pinsamt. Du förnedrar dig själv med det du håller på med, ingen tycker att du är cool eller nått sånt, och jag hoppas att den dagen du sitter i den verkliga skiten att du inser vilka som står bakom dig. Dom du kan lita 100% på nu, kommer säkerligen vara dom som skiter i dig. Alla skrattar åt dig nu, och dom kommer fortsätta med det tills du tar ditt förnuft till fånga och gör rätt för dig. Alla som vet vad du håller på med har skrattat åt dig inför mig, det är nästan så jag skäms åt dig. Men som sagt du är som alla andra, och det kommer du alltid att vara. Det var du som sa till mig -"När vi har mognat upp etcetc", vill du veta en sak sötis? Det är du som måste mogna, jag är tillräckligt mogen.. Jag har levt mitt liv, jag kan fortfarande släppa allting, jag behöver inte alla som inte finns för mig om 10 år längre. Jag har gjort tillräckligt för dig för att du ska kunna fatta vad jag menar med det hela & jag hoppas att nån annan vän gör samma sak för dig, sätter sig i skiten för din skull. För det är ju dom som betyder allt för dig. Även om du är den jag vill ska göra mig lycklig nu men du ändå vägrar, så finns det miljoner andra där ute som skulle kunna dö för och se mig le. Jag älskar dig, men nu är det dags för mig att gå vidare igen och det är precis vad jag ska göra.
Men du ska veta en sak, utan att ta mig förgivet så ska du veta att jag finns alltid vid din sida i alla väder.
Om du tvivlar för en sekund, så finns jag här.

VÄLDIGT IRONISK

Jag tror jag måste börja ta mina sömntabletter, med tanke på att jag typ aldrig sover..
Men då kan jag ju inte kolla på mitt kära OC på kvällarna, eftersom att min söta lillebror som är nörd i datorn kollar på film och spelar på dagarna efter han kommer hem från skolan. Men det är oviktigt just nu, höhö.

Idag har varit den absolut sämsta dagen på hela 2011 tror jag, allting har bara varit skitskitskit idag, har inte haft en sånhär dålig dag på jävligt länge.. Minst 3 år sen jag hade en sån här dålig dag alltså, har stört mig på precis allting idag, känner nästan lite att det är synd om mamma som får stått ut med mig hela dagen och Tessan som kom hit ett tag, var så arg så vi hade inget och prata om. Påtal om Tessan så skulle ju vi tagit en promenad idag, fuck oxå. Skulle ha skrivit till henne ju, wupps förlåt Tessish ♥. Har suttit i solen i flera dagar nu och ändå får jag ingen färg?? Vad har jag gjort för fel i mitt liv? Allvarligt asså, brukar alltid få färg men helt plötsligt har jag blivit typ albino eller nått...? Jag pallar inte vara imun mot solen, för det har jag aldrig annars varit... Och nu har jag gjort en hemlig blogg oxå, bara för mig huhu! Imorgon ska det bli dåligt väder, guuuu så roligt. Eftersom att jag tänkte köra på en all in, ladda upp system kameran och ba köra från Fredag till Söndag, men det funkar ju inte nu när det är skitväder ute. Det hatar jag med vädret, alltid när det är fint så är det någonting som ska komma i vägen, sist det skulle regna börja det snöa istället? Jag menar, wtf....? I Maj-månad kommer det inte snö, börjar tro på 2012, jobbigt. Men alla dör ju, fint avslut på livet. 'not'... 
Istället för att jorden ska gå under kan väll typ hela världen dö i en sjukdom eller nått istället? Som typ pesten eller nått, vore awesome! Istället för att sprängas i luften eller vad vi nu kommer och göra känns lite onödigt... Varför ska det vara så att om jag skulle följa efter en jude så får jag mer straff än vad en jude skulle få om han/hon följde efter mig? För att Adolf Hitler gjort skada på dom, men vadå det är liksom en ny generation och det är 65 år sen kriget sluta och ändå ska man få det straffet idag..? Känns som lite ödsleri med tid för mig faktiskt... Kanske ska försöka börja på death metal, för den hårding som jag är idag. Satt och lyssna lite förut och det var ganska mycket satanism i det hela, men det skippar vi, hör ju ändå inte vad dom sjunger/skriker för det var mest oljud som kom från högtalarna, men eftersom att jag lyssnar på typ allt annat så kanske jag ska ge det med en chans. Det betyder ju inte att jag dyrkar Lucifer bara för att jag lyssnar på sånt eller? Ae, ska jag vara ärlig så kan jag inte ens förstå vad det är jag skriver om.. Känns lite hoppigt fram och tillbaka i detta inlägg.. Skulle egentligen blivit ett "klagoinlägg" men blev lite djävul/judesnack i det hela oxå. Det sitter ju aldrig fel att diskutera, hehe.
SKA NOG GÅ OCH SKÄRA UPP ARMARNA NU. 
HEHE, HEJDÅ!

Man får bara vad man ger, och man ger bara vad man redan fått.



That's what friends are for

Det här ska få bli mitt första och enda riktigt ärliga inlägg på den här bloggen, den kanske till och med försvinner efter en minut sen när jag skrivit i en timme och publicerat det och alltihopa och bara känner den där känslan av att vad fan skrev jag, typ....?
Nå vart ska jag börja med det hela? Jag har blivit sviken utav killen jag älskar med hela mitt hjärta 2 gånger under 1 år, mina vänner gick mig bakom ryggen, skolan gick bra ett tag, sen börja den med skita sig, men nu är jag back on track.. Även om det kanske kan märkas som att jag har kommit över det hela så ska sanningen få komma fram nu, så nej jag har inte kommit över ett skit. Jag har förträngt det, jag bestämde mig för att släppa allting och bara skita i allt och det är precis vad jag har gjort. Känner inte för att prata med det här med någon egentligen, inte ens mina vänner. Vilket jag har 6 stycken utav, på riktigt. & jag säger absolut inte att det inte är nog för mig och att jag inte uppskattar det jag har, för det gör jag verkligen.. Men jag måste erkänna att jag saknar någonting där inne, jag har fortfarande en stor sten i ryggsäcken som vill ut men inte kommer någon vart, jag känner att det inte är nog. Jag vill ha den sista pusselbiten på plats, men ändå så vill jag inte sätta mig i skiten igen. Jag vill absolut inte riskera att bli sviken en 3 gång bara för att personen i fråga ska kunna leva sitt liv ännu en gång, inte för att det är aktuellt med det jag skriver nu.. Säger det mesta från min synvinkel och hur jag ser det från mitt perspektiv om hur jag känner och tycker. Jag vet att personen vet hur jag känner, men jag bryr mig inte. Ingen och då menar jag INGEN ska få stampa på mig en gång till, alla andra i den här världen har redan gjort mig den tjänsten under typ, aa hela mitt liv...? I stort sett, så ja det måste nog stämma. Folk har alltid behandlat mig som skit, utnyttjat mig osvosv, behöver inte ens gå in på saker och ting. Känner bara att jag saknar den här personen sjukt mycket, men jag vet att även om personen kommer tillbaka så vet jag inte om jag vill ta risken och kanske till och med veta att jag har satt mig skit som jag kanske inte kan ta mig ur nästa gång. Jag skriver bara det här för och skriva av mig, för jag vill egentligen inte sätta min börda på någon annans axlar, faktiskt.. Så tänkte att bloggen kanske skulle vara lite mer intressant och läsa än och lyssna på min "ljuva stämma". Det är ändå typ 2 läsare på min blogg, så det är nog ingen fara. En utav dom är säkert min bästa vän eller nått och den andra kommer från en grotta med wifi eller nått.. Ae jag vet inte, kände precis att jag kom in på något helt annat nu än det jag skulle skriva om.. Så nå, vart var vi?
Jo att jag saknar personen eller nått i think? Aja, jag kan säga att stunderna med jag får med den här personen får fjärilarna och sätta igång på riktigt, känns nytt på nytt om ni fattar.. Men hatar dom känslorna, för sen sitter man där olycklig igen efter och ha blivit sviken för sin 55 gång eller nått. & så frågar folk varför man är så kall mot folk? Får man något tillbaks man tro om man är snäll? Nopp, i dont think so.. Man ska aldrig lita på nån upp till 100%, aldrig. People change, some for the good and some for the bad.. & jag känner ju en som börjar åt "bad" hållet, är orolig, blir besviken på hur man kan skita i allting bara sådär för vad? 
Nu måste ja faktiskt sova, vart säkert ett jättetråkigt inlägg idag och väldigt hoppande, för jag är ganska trött.. ska sova nu i en och en halv timme ungefär.. HEHE!
sleep tight! ♥
BTW - jag ska fortsätta förtränga allting nu efter detta inlägg........

he-he

01. namn: jonna
02. Ålder: 17 fyller 18
03. Vart bor du: Norrköping
04. Bor tillsammans med: mamma, bror och mammas kille
05. Husdjur: en hund
06. Färg på ditt hus: tegel?

07. När är du född: 22 oktober 1993

08. Klass: Marielund iv1 
09. Vilket år tar du studenten: det vet jag abselut inte

10. Något jobb: nopp
11. När gick du upp i morse: 08.45
12. När ska du sova: vet inte
13. Duschat idag: nej, men ska snart
14. Kramat någon idag: ja

15. Pussat någon idag: nopp
16. Vad har du ätit idag: frulle, och sen kyckling och ris med currysås
17. Dagens klädsel: jumpsuit
18. Dagens smink: no makeup for me bre

19. Dagens sötnos: jag

20. Dagens roligaste: fick G på prov

21. Har du många vänner: ae skulle jag inte vilja påstå

22. Hur många har du kysst: haha vene
23. Vem kramade du senast: mamma

24. Vem saknar du: ingen just nu

25. Hur många har varit otrogna mot dig: 1
27. Har du pojk-/flickvän: no
28. Vem pratade du med i telefon senast: criss
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: feyruz och det stod "javisst:d"


FAVORIT:

31. Film: finns så många bra, kan inte välja ut en bästa

32. Låt: veronica maggio - inga kläder
33. Mat: vet faktiskt inte, finns mkt gott

34. Dryck: vatten
35. Färg: måste nog va rött

36. Tv-serie: oc, gossip girl, weeds, how i met your mother, one tree hill..

37. Stad: vet inte
38. land: usa, fast har aldrig vart där haha!

39. Ämne i skolan: engelska, religion
40. Tv program: vetifan


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: minns inte

42. Personen du pussade: mamma haha, på kinden

43. Gången du spydde: lördags

44. Gången du grät: minns inte haha

45. Pizzan du åt: cento fanti ♥

46. Gången du var i Göteborg: åår sen

47. Gången du var i Stockholm: onsdagen på påsklovet
48. Gången du duschade: igår
49. Gången du sov: inatt
50. Personen som såg dig gråta: vetifan

51. Svart eller vitt: svart
52. Hund eller katt: Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa: svårt val, beror på humöret

54. Tvspel eller datorspel: båda
55. Singel eller upptagen: lite mittemellan
56. Pussas eller kramas: kramas
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead: HAHAHAHAH wtf
58. Ragga eller bli uppraggad: uppraggad
59. Big Brother eller Paradise Hotel: big brother
60. Har du svart hår eller blondt: rött

61. Har du blåa ögon eller bruna: bruna

62. Choklad eller lakrits: choklad

63. Göteborg eller Stockholm: stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt: högerhänt 
65. Coca cola eller fanta: cola 
66. Pizza eller kebab: pizza
67. Randigt eller prickigt: randigt
68. Älska eller älskas: båda
69. Leva eller dö: leva

 

ANTAL:
70. Personer du älskar: familjen, och vänner

71. Personer du hatar: ingen kommentar.
72. Pojk-/flickvänner du haft: två stycken
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: ett par st haha

74. Glassar du ätit på en dag: vet inte, äter inte glass så ofta
75. Nämn en festival du vill på nästa år: vet inte ens va de finns för festivaler

76. Gånger du haft minnesluckor: vet inte
77. Gånger du varit hög: ingen

78. Personer du saknar just nu: ingen
79. Gånger ditt hjärta brustit: 1

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu: ingen tack
81. Träffade du senast: mamma

82. Sjöng du senast för: vet inte, det var några igår kväll haha.. 
83. Hade du senast en msn-konversation med: använder inte msn 
84. Spelade du tvspel med senast: min bror
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: ingen, åker ensam 
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: haha ojoj

87. Förtjänar att dö: känner så för en person

88. Är söt: jag så klart
89. Vill du sova jämte inatt: själv helst

 

VAD:
90. Gör dig glad: när det går bra för mig och mina nära och kära

91. Gör dig ledsen: vet inte

92. Vill du helst göra nu: plugga klart
93. Önskar du att du slapp göra: kämpa arslet av mig i skolan

94. Vill du ha nu: en cigg

95. Önskar du dig i födelsedagspresent: pengar, en resa och lite sånt

96. Längtar du till: att bli klar

97. Tycker du om dina betyg: ingenting, dom är sämst
98. Ångrar du i ditt liv: man ska aldrig ångra något
99. Är det bästa som hänt dig: maylo

100. Hur mycket är klockan: 19:11


Started slow and then love took control

Idag har jag mått bra, väldigt bra.. Känner verkligen att jag har allting som jag behöver i mitt liv och nu när vädret inte sviker så är allting extra bra! Har varit med Tessish och gänget idag, sen gick jag vidare och fika med Mary (Mary är mitt smeknamn på Maria).. Nu är jag hemma och känner hur pollenallergin tränger sig in i näsan på mig, hatar pollen. Får de aldrig när jag är ute, den tränger sig in när jag är inne!
Nu känner jag att ja måste berätta att min och Mary's fika smaka bajs, alltså jag har nog aldrig mått så illa innan efter en fika, både jag och Mary kände lite den att vi drar, haha! Det var för varmt att fika i think..
Nä nu ska jag låsa in mig på mitt rum och kolla OC tills Big Brother och ska även tjocka mig med lite GODA pommespinnar! 


Pöss!

I feel dizzy..

Jag kan inte skilja på - om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på - om jag vill va med dig
Jag kan inte skilja på - om jag vill bli av med dig
Jag kan inte skilja på - om jag vill skada dig
- Men du om nån borde förstå - att man inte gör såhär emot mig..

RSS 2.0