Kuk.Bajs

Idag har jag bajsat och kukat mycket. har kommit unifull med att jag älskar bajs! Så är det! SVIN GOTT! Samma sak med kuk enormt jävla gott.. Men jaja.. Jag började dagen med att bajsa lite! sedan smakade jag lite kuk! Men det är så konstigt ibland! Jag tycker bättre om bajset när det har legat ett tag!? Varför? Jobbigt som fan vill ju äta skiten direkt! Men jaja! Bajs fan vad gött det är! Kuk muuums! Bajs kuk! That's fucking i't i fucking love it! Skitballe! Det ska jag prova! SHIT! Det hade jag inte tänkt på! Bajs på kuken! Måste provas! Ses bloggen!

...

Sitter just nu och är med Tessan, hon tog med sig sin dator och fyller i nått skit hon fick på posten, hihi. Snart kommer Maria och sen ska jag förhoppningsvis sova hos min bubu inatt :) Musigt!! 
Dagen:
Min skoldag har varit kanon, kom lite försent på svenskan eftersom att jag försov mig imorse! Men resten av dagen har gått galant, fick G på mitt engelska-prov som jag pratade om igår och började med förberedelserna inför Prov-7 idag! Sen kom jag hem, åt och bara tog det lugnt! Jätteskönt, hihi! Imorn är det bara och ta sig upp, eftersom att jag har Matte på morgonen, och den ligger jag efter i vill jag lova. Men det kommer det med, men ska nog ta och vara lite social nu med min vän.
Höres och synes, peace and love!!

Skola

Då var det skola igen då, hihi. Idag fick jag göra ett Engelska prov, och det gick bra så långt jag hann i think..? Haha, ska göra klart hela provet imorn, har jobbat arslet av mig när det gäller Engelskan, ska göra klart Prov 6 tomorrow, har bara några glosor och lite översättning kvar på det. Sen ska jag börja på 7:an, och gissa vad? Det är 7 prov i Engelskan, sen har man G! JIPPIIII!! :):):).. Så då ska jag satsa på mattematiken, och kanske sätta in lite resurs timmar som jag kan jobba ifatt det jag missat (vilket inte är alls mycket) ;] Skönt för mig!
Ska röka med Tessan nu, hon står utanför mig och väntar nu. Hihi, skriver kanske sen.
Ciao!

Para mi amor

Let's fly away together, my sweet love
To that place we always dreamed of
Our tears and suffering left in the past
To rejoice in a love forever to last
Come be with me, my turtle dove
So many years spent in agony and pain,
searching for love and indeed not in vain.
Be my forever sunshine, my angel of love
Let's fly away....
So unexpectedly the sun started shining
when you walked into my life, smiling...
You broke through my walls and won me
Swept me off my feet and made me see
you truly love me and left my heart singing
Let's fly away....
Lets fly away together, my sweet love
To that place we always dreamed of
Our tears and suffering left in the past
To rejoice in a love forever to last
Come be with me, my turtle dove

So many years spent in agony and pain,
searching for love and indeed not in vain.
Be my forever sunshine, my angel of love
Lets fly away..

So unexpectedly the sun started shining
when you walked into my life, smiling...
You broke through my walls and won me
Swept me off my feet and made me see
you truly love me and left my heart singing
Come on, lets fly away..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Om jag kunde förklara i ord min kärlek till dig, hur mycket jag älskar dig, hur bara du, du och du finns i mitt hjärta. Mina andetag, tar jag för dig. Mina hjärtslag, slår för dig. Du och jag, vi är menade. Fortfarande idag, finns fjärilar i magen - 22 månader efter dagen det blev vi! Vill vara med dig livet ut, kommer alltid stå på din sida. Jag älskar dig, så mycket!



27 April 2009 ♥

Uppdatering..

Kör bara på att det blir ett inlägg om ingenting. Men får väll skriva någon dag då jag har något och skrivare
Puss och kram

Sparkad

Sitter med en godis skål och blir sparkad av Maylo, för han ligger här breve mig och sover och håller på och vakna precis.. Väntar på skriket :)
Ikväll blir det en lugn kväll som alltid, ska vara hemma och ta hand om min lilla älskling, för Vickan ska ut och festa ikväll. Hihi, kul för henne :) Ska nog ta och ta upp lillen nu, och göra mat till rackarn. Puss och kram!
Kanske skriver sen

Pinkanödig

Jag fattar inte varför man alltid blir sådär panik kissnödig precis när man är utanför eller i närheten av där man bor? Man kan känna sig lite halvt kissnödig när man är på typ spårvagnen eller något, och då tänker man ändå typ "jadå, jag är snart hemma, jag hinner, knip bara" typ..? Men ändå när man är i närheten av sin ytterdörr så kissar man nästan på sig, de trycker på så jävla dant! Förstår inte? Aja nog med det...
Har varit i skolan, sov hemma hos älskling som skulle upp halv 6, så jag fick väcka den rackarn och klä på mig själv och gå hem 10 i 6 och äta frukost, haha! Det lilla luriga med det hela är att jag började 20 över 9!!! Ändå, så kom ja försent.. Fick vänta på Tessan oxå, så ja.. Lite skapligt kul, men lär nog somna gott ikväll nu. Ja, snart så blir det mat, efter det plugg och om jag är klar till halv 5 så ska med Maria när hon ska klippa sig. Hihi, men de är prov imorgon så måste plugga till provet. Puss på det, not. Men nu ska jag ta och ta en ciggarett med morsan min, sen plugga lite innan maten.
Puss och kram vi ses på stan

Sol

Älskar att det regnar, snön försvinner. Ska till Criss nu, love it
Godnatt och sov gott!!!

Hata blogg

Hatar blogg, hade skrivit ett jättelång inlägg och så fuckade det ur, bajs på blogg för idag.

Ska iallafall röka en cigg med min mor och sen ska jag städa
Fin bild morsan




hasta la vista

Livet är hårt mot dom som är hårda

Människor byter skal hela tiden, det är synd att man inte kan hålla sig till den man är.

hej

Nu är jag hemma hos Feyruz, har varit och fikat med morfar. Trevligt, ska nog hem snart.

Skriver sen kanske... Pyyssss


Ljusare tider

Nu känns det skönt, nu går man verkligen mot ljusare tider.. Tjatigt men sant, sommaren kommer fortare än man tror. Våren kryper in i skinnet, och får hoppas att den stannar där och går mot sommar så fort som möjligt!!
Idag har jag varit i skolan, missade första och halva andra lektionen. Men jobbade på bra iallafall, fick god mat oxå. Så ljuset på dagen kom väll där. Och nu visade det sig att jag och Feyan har samma lektion på onsdagar, Religion. Äntligen har jag en kompis, hihi! Ska nog snart äta samma jävla mat hemma som i skolan, uttjatigt. Men så får det bli, kommer aldrig mer vilja se skymten av den maten, biff och brunsås med ris (haha)! Jag klarar mig.
Igår klippte jag mig iallafall, kortkort. Försökte färga håret på det med, men kul att bara utväxten vart färg då! Haha, men köpte någon sorts inpackning som man skulle ha så det blir rödare. Hoppas att det funkar bara, annars blir det det vanliga, Svart eller Brun. Men det får vi se i framtiden... Jag och min älskade pojkvän kanske ska till min älskade syster och hennes nya familj i helgen, hoppas det blir av, saknar lilla Maylobebbeeen! Måste bara träffa han, hihi!
Nu ska jag ta en cigg och prata om min ekonomi med morsan!


Peac3

Lite bilder på hur det vart med håret...

Syns inte så bra, men bättre än inget. Ena sidan på skallen


Andra sidan...

typ framifrån....?


RSS 2.0