Fuck the system

And fuck the world..
Im so sick of all of this shit!

Man lever som man lär..

Jorden är rund, allt kommer tillbaka förr eller senare! Den dagen den sorgen, men det är sant. Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, det är ett ordspråk jag inte tror att någon vill följa fast att det är mer sant än allting annat här i världen. Falskhet har tagit över världen på riktigt, känns som att det inte finns någon här i världen som kan vara rakt på sak och våga säga vad den tycker och tänker.. Och vet ni vad? Jag bryr mig inte längre, det var en som sa till mig "kör ditt race", och jag ska säga till er alla som läser det här: Det är exakt det jag tänker börja göra! Hade det varit så att jag bryr mig om alla andra hela tiden hade jag inte själv haft något liv, för alla sätter sig i skiten och ingen, ingen INGEN har energi till att hålla på och försöka hjälpa allt och alla. Som jag sa till en person idag som jag pratade med jättelänge om sånt här, jag sa att jag har överflödigt med kompisar, men jag har få vänner och dom jag har valt kalla vänner, det är dom som jag vet är trovärdiga som jag ser som guldklimpar. För som sagt, vi bor i Norrköping, det finns ingen mer pinsam stad än det här.. Hade det varit för mig & jag hade haft råd, hade jag dragit lååångt härifrån, på 0,2 sekunder. Skitsnacket bara växer, folk blir bara mer egoistiska, falskheten kryper in i skinnet på en så att man på ett eller annat sätt blir likadan själv. Jag vill inte vara en av dom, jag tycker personligen att det är smuts man har och göra med. Därför som sagt, en av dom jag älskar utav hela mitt hjärta sa som sagt att jag ska köra mitt race, och det är som sagt exakt det jag tänker göra. Jag tänker inte kämpa för någon som inte tänker kämpa för mig, jag tänker inte heller sjunka ner på andras nivåer och skämma ut mig och börja göra likadant som alla andra, men jag tänker inte vara snäll mot någon, den jag känner förtjänar min närhet och mina ord, den ska oxå få dom. Inte så att jag säger att jag är någon gud som alla vill prata med, men jag har gjort tillräckligt för folk för att folk ska komma och smutskasta mig. 
Jag har varit förstörd, många gånger, folk har lyckats fucka mig, kärleken har hunnit ikapp mig till och fucka mig, vännerna som jag trodde var vänner har fuckat mig, jag tänker inte ta emot mer skit nu. Folk säger att jag har förändrats: "du är inte den du var, du har förändrats". Jag förändras bara mer när folk fuckar mig, och jag står för mina ord. Det finns inte många det går och lita på, jag kan säga att jag litar på mig själv. Det är det jag behöver, jag har mina vänner och min familj och jag uppskattar dom, men det är alltid jag själv som kommer vara min bästa vän, som alltid kommer kämpa för mig själv, det är jag själv. Att jag sätter mig i skiten handlar bara om att jag själv sårar min egna bästa vän, ingen annan i den här världen kommer finnas för mig själv på samma sätt. Ensam är stark, ensamvarg - det har jag alltid varit och kommer alltid att vara. Behöver jag få ut någonting, säger jag det till mina bästa vänner, annars tänker jag inte klaga på vad jag har. För allting jag har, det är jag tacksam över. Förlorar jag en finns det alltid tusen åter, jag har haft problem, har problem och kommer alltid att ha ett stort eller många småproblem, men det är ingen mer än jag själv som kommer kunna rätta till dom ifall jag själv inte är stark nog att åtminstonde försöka fixa dom. Jag kör mitt race, jag ska göra det oxå. Jag kommer säkert fortsätta att må bra utav att se andra må dåligt, för det är folk som har sett mig må dåligt men inte gjort ett piss åt det eller försökt hjälpa mig på något sätt, det ända är att dom vill ha reda på fakta. Kommer fortfarande skratta åt alla dom som skrattar åt mig, jag kommer leva mitt liv nu, bara mitt. Min kärlek kommer finnas kvar för dig, men jag kommer hålla dig på min kant, du kanske stupar du kanske kommer upp från räcket. Men jag tänker inte falla tillbaka till den här skiten någonsin igen! Har ett liv och leva, och det är vad jag tänker göra från och med idag!!

Oh happy day..

Blir att duscha och göra sig lite i ordning för att sedan
dra sig till vasaparken med tjejerna för att sen där grilla lite och ta några bärs!
Nå, nu sitter jag här efter en lång och efterlängtad dag i solen, det har varit så skönt alltså. Hakuna matata, det är allt jag säger! Nebil var här idag och hämta vatten, stackarn har jobbat i det här vädret! Snart är det onsdag, och då ska jag och Linda röja upp stockholm hihi, sen är det Torsdag och då ska jag och Maria röja upp en äng med vår musik och så ska vi grilla och ta några cider/öl och bara ta det lugnt! :) Det kommer bli en härlig vecka det här, det känner jag på mig. För första gången på länge längtar jag inte efter att få börja skolan igen, så himla skönt med lov (ett skönt ett oxå). Nu känner jag att jag babblar lite för mycket, nu ska jag fixa plattan, duscha, röra mig till feyruz :)
Hoppas alla får en fin dag/kväll, för det har jag haft/ska få!
Pözz

Like a summerday...

Så jävla skönt med sol, just nu sitter jag på baksidan och bara steker!
Hoppas på att det håller i sig, och inte blir dåligt nu resten utav veckan eftersom att solen är det enda som gör mig lycklig just nu. Haha, och så har ju pollen satt igång känner jag ordentligt nu. Kunde knappt andas på morgonen när jag vaknade imorse, så är det lov på det med! Sjukt skönt, hihi.. Snart ska jag bege mig iväg och träffa mina vänner, vi ska hitta på något somrigt haha.. Men först ska ja fortsätta steka ett tag! Höhö.

Puss och kram vi ses på stan!

Life is a bitch, then you die..

Kommer aldrig komma ifrån det där lilla falska som folk har i sig, det är bara och stå ut. Men som sagt payback is a bitch, och det kommer och komma tillbaka till er någon dag och då är det jag som har fuckat er..
Den som skrattar sist, skrattar bäst!

Live for days like a dragonfly..


http://www.youtube.com/watch?v=ljWBE3j5lkw
- farligt begär försöker att stå emot,  
för jag har lovat mig själv för mig är du mitt hot.
Jag dyrkar din aura och skugga så tom, jag yrkar på livstid om du var min dom

-♥-

♥ friendship..

Jag står för allt jag sagt, men jag vill att du ska förstå att jag förstår dig med att jag är arg men inte på dig på det sättet. Jag är arg inombords, en vän är alltid en vän. Jag vet att jag skulle kunna gå emot mina principer för din skull, jag vet att jag skulle kunna göra allt bara för att du ska må bra och det vet du med, jag skulle inte svika dig. Även om du tror jag är jättearg på dig, så ska du veta att jag älskar dig och du är fortfarande en bästis! Vill inte förlora dig och jag vill inte att allting ska gå ut över dig, men som sagt jag står för vad jag har sagt för vi har båda delvis rätt i det vi säger och gör! Och jag uppskattar verkligen att du finns där och bryr dig. Men jag har sagt allting som jag känner, och du förstår det mesta. Jag kommer alltid finnas för dig och jag uppskattar dig, och du har varit en fin vän till mig. Även om du tror att jag tycker att du inte har det, i love you! <3
Förlåt ifall du tog det på fel sätt, men jag menar verkligen allting.


ML!

Maybe

Jag orkar inte mer..

Säg aldrig till mig..

Att jag ska ge upp någonting som betyder något för mig, för det kommer jag aldrig och göra. Jag vill och tänker kämpa tills jag inte orkar kämpa mer, när alla mina krafter är slut. Vill inte ha hjälp och ta mig igenom det här, jag klarar mig själv. Alla går mig ändå bakom ryggen, så vill inte ha någons hjälp!

Mot skolan/helvetet osv..

Crazy




När kärleken inte är galenskap, så är det inte kärlek.
Det är själva kärleken som är galenskapet.







If i could, i would..

Varför blir det såhär? Varför säger man saker man ångrar? Varför gör man saker man ångrar? Varför kan man inte bli liten igen? Varför kan man inte få ett problemfritt liv? Varför ska man gräva sig ner djupt i fina minnen? Varför kan man inte bara gå vidare och leva sitt liv efter allt skit? Varför får ingen ett perfekt liv? Varför har ingen en perfekt familj? Varför finns det fattiga barn som svälter ihjäl? Varför tänker alla på sig själva och vad som är bäst för dom? Varför går alla bakom allas ryggar? Varför gillar folk och såra andra? Varför kan man inte älska som man alltid annars gjort? Varför är livet orättvist? Varför gillar man att jaga men inte att ha? Varför kan man aldrig se vad man har förens man förlorat det? Varför måste det finnas svartsjuka? Varför kan man känna att man inte vill leva ibland? Varför klankar man ner på sig själv jämt? Varför gör man alltid fel? Varför faller man för samma skit gång på gång? Varför är man så dum? Varför slutar allt olyckligt?
Varför finns det bara en man är kär i när det finns 9 000.000 andra i sverige?
Varför grubblar man på saker och ting?
Varför dör oskyldiga och goda människor och dom onda får stanna?
Varför hatar jag att jag älskar dig?
Varför gick jag på skiten igen? Varför ska just jag känna mig lurad? Varför jag?
Varför inte någon som förtjänar det?
Varför sitter jag och skriver det här?
Varför hatar jag att jag inte kommer få svar på något av det här jag fråga?
Har 1000 mer saker och fråga men får inte ut dom, jag har så mycket frågor jag vill ha svar på..
Men kommer aldrig och få det. Hjärtat pusslas ihop sakta men säkert, försöker hålla mig kvar på den där sköra tråden som man går på igenom livet, släppa dom farliga tankarna man har i huvudet! Man går igenom allt själv, men man ska ändå ha sina vänner kvar,och stötta dig rakt igenom. Så har jag det och har världens tur som har dom! Jag hatar allting just nu, men inget kommer och nånsin bli bra igen, är trött på dethär och känna såhär!!
Jag ska dra långt härifrån, slänga mobilen i sjön och bara få känna att jag är levande!


Den dagen den sorgen, så kommer jag inte tillbaks då bor jag långt härifrån, skithåla!!



Im out!

Nine days ago..

Så var allt bra, sen ba vände det..

fortsättning av dagen..

Har precis kollat Biggan, och lilla Patrik åkte ut.. Så jävla ful människa, usch haha! Men det är nog bäst så.
Men efter förra inlägget så hade jag iallafall gjort lite saker, efter det nu så har jag bara varit ute på promenad med några stycken och gjort ingenting, hihi! Nu ska jag snart sova, har prov imorgon -.-' Godnatt och sov gott!!
"Dealing with the backstabbers, there was one thing I learned..
.. They are only powerful when you got your back turned"
- eminem

Det kryllar av falskhet, så är det bara..
Nu har jag lärt mig vem jag ska lita på
- Och det är mig själv..

Bror hit och bror dit

Jo dagen började med att jag vakna och kolla lite på tv, sen såg jag det fina vädret och gick ut på altanen.. Söndagar är så jävla tråkiga, så fick jag ett sms från Macke juhlin som fråga om vi skulle ta en cigg, så då gjorde jag det. Så gick jag hem till Maria igen och bara lyssna på musik och hade det trevlans. Får väll se vad som händer ikväll, skriver nog mer då!
Puss och kram vi ses på stan! <3

Kärleksvisan...

"Var inte rädd, jag går brevid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig. 
Var inte rädd, jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. 
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna. 
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är 
och jag vill ge dig allting jag har
och låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig. 

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har. 
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker. 
Du betyder allt för mig. 
Var inte rädd, jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig."

Back off..

Vissa människor har ju ingen skam i kroppen, stick ifrån mitt liv..
Payback is a bitch, and you know it.
Har redan fuckat dig en gång, och jag kan väldigt gärna göra det igen. 
Bara och vänta och se!

Biran ropar på mig, nu jävlar blir det röjj!
Ha de bäst!

Situation kärlek...

Så, nu har ni fått som ni alla ville.. Hur känns det? Känns det bra?
Hoppas det era äckliga fittor.. Allihoppa! Hoppas ni läser och ta åt er... Kukhuven!
Blir bara argare och argare för varje sekund som går, jag vet själv att allt är mitt fel. Det var jag som blev konstig, det var jag som trottsade allt du sa, och hur mycket jag än vill ändra på allt det, så är det försent. Orkar inte med det här mera, tänker inte leva livet. Ska vara singel och förbli singel och nunna.. Vill aldrig mer känna kärlek, aldrig! Hatar kärlek, det finns inte ens på riktigt. Kärlek handlar inte om att vara lycklig, må bra, gifta sig m.m.. För alla känner olycklighet, svek, att man blir sårad, svartsjuka!! Vart är den där eftertraktade "kärleken" alla snackar om då? Men det är bara att inse, kärlek finns inte, absolut inte.. Kärlek är som sagt en lek, som man inte kan ta sig ifrån, fuck kärlek. Hur mycket jag än älskar dig så, ska jag inte bli sårad tänker jag inte låta någon göra mot mig igen! Situation kärlek, finns inte, kommer aldrig finnas, och har aldrig funnits.. Fuck love!!

I will never forget..

Får hoppas på att det blir en bra kväll med mina nära och kära.. Finns inte mycket mer och säga om dagen, förutom att den har varit kass!
Tack mina underbara vänner för att ni är ni!

We had it all,
we were just about to fall
Even more in love,
then we were before
I wont forget..

About us

But somewhere we went wrong.
Once we were so strong
Our love was like a song
I cant forget it, at all!

Don't forget

Finns inget att säga, är trött på allting.. Hare bäst allihoppa!

RSS 2.0