Sista januari 2011

Imorn kliver vi in i en ny månad på det nya året, fan va skönt. Sommarn närmar sig, sakta men säkert...
Idag har jag bara varit i skolan, kom lite försent, men hann med allt som skulle göras iallafall det var skönt. Ska snart göra mig lite nudlar, för att sen röra mig till Hageby centrum och klippa mig och köpa hårfärg & har jag råd så blir det nog något litet och köpa till sig själv oxå! Vill verkligen ha nya kläder, menmen. Jag hade hemkunskap idag sista lektionen, och eftersom att det bara är jag och en till i min grupp som är laktosintoleranta så fick vi jobba ihop, allt vart helt fel alltså för det visa sig att han var vegetarian, och sen hjälpte han inte till och hacka eller laga maten (han va typ emo eller nått och jag har fått för mig att dom kanske inte pratar med folk) men han kunde åtminstånde erbjudit sig och hjälpa till?! Men nae då, jag klarar mig. Och det var iallafall Lasange som vi skulle göra, så jag fick en Lasange med morötter, squash...?, vitlök, gullök och ost! Det var vidrigt, uschablää! -.- Ska koka lite nudlar nu och ta en huvudvärkstablett sen röra mig till Hageby som sagt.
Chiaaaoooo

I throw my hands up in the air

Finns inte så mycket och skriva. Haha, skriver när jag har något och skriva kände bara att jag var tvungen att uppdatera!
Chao bella

Ju längre du sover, ju längre förkortar du livet

MAT MAT MAT, ska jag äta nu. Kycklig ris och curry sås, micket gått ska de bli. Har vart i skolan, kom försent försov mig lite. Efter skolan drog jag och min saknade Linn hem till mig och sen fika vi, har inte varit med henne på 5 år tror jag! Det var kul måste jag säga :]. Nu ska jag nog äta och sen ikväll hoppas jag på att det blir myspys för mig och min bebe, men vi får väll se.
Pöss

January - 27 - 2011


1 år & 9 Månader, jag älskar dig


Vill aldrig förlora dig.



Dagen som gått

Godkväll
Idag var jag precis lika trött (om inte tröttare) som jag var igår morse, men kom upp och kom till skolan. Tummen upp! Kom hem efter skolan och åt lite mat och fick direkt efter gå bort till min kära pojkvän som skulle till Elgiganten och köpa ett spel som inte ens fanns där och allting var tidspressat. Så vi sprang åt olika håll, jag in på ingelsta och han ner till Mediamarket. Stressigt, men vi hann! Måns var ju med oxå haha och han var precis lika lugn som vanligt. Nu är jag äntligen hemma och ska ta och äta någonting för jag hungrar ihjäl vilken sekund som helst och sen när jag blivit mätt gå och duscha och sen sova. Hinner nog inte plugga idag :C.. Om jag inte gör det när jag äter nu? Ae, får se hur det blir..
Hare braj, vi ziiiz, pz out mtf's!

School - Partypictures!


Tjabba Tjena hallå, vi säger så!
Dagen började med att larmet ringde halv 7 och jag bara kände såhär att blöö! Tänkte strunta i skolan och sova vidare, MEN vet ni vad? Jag sket inte it, jag låg kvar till halv 8 gick sedan och åt och gjorde mig i ordning för just skolan..! Kände att jag var lite duktig, även om det var så jobbigt så gick jag upp guldstjärna för mig känner jag nu! (y) Har sjunkit något så otroligt och mycket i närvaron/frånvaron med, hade ungefär mellan 52 % - 48 % frånvaro innan, nu har den sjunkit till 38 %! Det är framsteg, tycker jag....? Haha, men fick skäll av min mentor över att jag hade så mycket frånvaro, men hon vet att jag har sjunkit men vill bara inte erkänna det. Hade Engelska efter mentorstiden och började göra förberedelserna på prov 5, kommer nog göra provet nästa lektion eller nästnästa eller nått.. Går frammåt för mig känner jag, och det känns så jäävla sköööönt! Gjorde prov i Matte sista lektionen och fick G, skulle kolla lite på vissa tal men jag kom iallafall upp i poäng så jag fick ett sött litet G. Känns också så grymt skönt, men måste lägga på ett skott i Matten för ligger jävligt mycket efter. Men det löser sig, de gör det alltid (som timbuktu säger). Nu är jag at home och ska keka lite, är ganska hungrig eftersom att Kocken i skolan har slagit i huvudet och börjat göra konstig mat....? Konstigt tycker jag, fiskgratäng med lök och kycklinggryta med Banan? Kockar asså.... Haha, men nu ska jag sätta mig med min älskade familj och äta. Sen kolla lite vad jag har och plugga på. Ha en mysig dag allihoppa.. Pz!

Kommer bilder från helgen nu på köpet!

Början på kvällen, söta brudar
Bilden var egentligen menad för att tas på Tessan, så ser man hur
chockad Patti är över att både Criss och Maria pussar på lilla Emil! Hihi, sött!
Skål på dig med Macke!
Kopparberg, norrlandsguld, Bacardibreezer, Briska, Stockholms! ♥
Nina och Macke, sööött! Skål påre Macke!
Sussi, Carin, Carro J & Tessan!
Mina älsklingar, bäst är ni!
(Täcker Tessan lite halvt) Peace!
U 2 rocks, love u!
Puss på mig! Fina du
(ser en aning dragen ut, jag vet -.-) Puttinuttan, ♥
Baby, you make my day. I love you! ♥
Puss på mig, älskade du!
Hade någon konversation om någonting...? Hihi älskling då!
Haha, en stolt Macke och en stolt Nina!
J&M pussas så sött!
Coola & Glada grabbar!
Peace & skål på dig med Maria Lager!
"Se arg ut Maria" - Du lyckades, jag ser mer ut som en halvglad Mongolid
Goa och glada, kexchocklada!
Jaja Emil, vi vet att du är bra på att blunda på bilder & sluta skryt på
med två flaskor i handen!!!! Men Nina ser ju ganska imponerad ut!
aaw, hooow cute! Fadra och Maria!
Små bilder!
Vet vad alla tänker - INGEN KOMMENTAR!
Maria? Lack eller? Criss? Chockad eller? Jonna? Glad eller?
Nu förstår jag varför du såg så lack ut på förra bilden Maryyyy,
du var avundsjuk på mig och Criss. Ser det nu!! BUSTED!
Slit inte i mig, ni ska få en varsinn puss, eller så... Kanske ni ska pussa mig samtidigt....?
Din tunga smakar gott, jag älskar dig mest av allt!

Tre coola brudar!



& Nu ett gulligt avslut på Therese & Björna!
Turturduvor!

Hade en rolig kväll med er alla, tack för en kunglig Lördag!


B.A.K.I.S dag

Det finns ingenting positivt med att vara bakis, det kan jag lova. Och jag har nog aldrig i hela mitt liv varit så bakis som jag var imorse, känns inte riktigt bra. Jag ska förklara vad som hände... Nu är det såhär att jag somnade kalaspackad igår kväll, dum som jag är och vaknar upp och glömmer totalt bort att jag druckit igår sätter mig upp hastigt och känner hur huvudet börjar sakta men säkert snurra och kissnödig är jag ju med, så måste ju upp för trappor och gå igenom eld och vatten för att komma till den där toaletten, vinglar mig igenom huset och kommer in till toaletten (äntligen). Känner att jag behöver vatten, så vinglar mig in i köket och tar ett glas och fyller det med ljummet vatten blöööö.. Vinglar mig ner i sängen breve min älskling igen och hoppas på att få somna om, men icke sa nicke det fick jag inte för då skulle han vakna upp jättepigg och halvbakis och kommer med förslaget "lika bra att vi vaknar nu va?"... Ville strypa mig själv i sömnen, men vi låg kvar och dubbidabba ett tag och jag fick en sån sjuk huvudvärk som fick mig att få tårar det gjorde så jävla ont, knivhugg igenom huvudet 1000 gånger om, och det ville inte försvinna! :| Så somnar jag lite lätt, men då väcker han mig och säger "nu går vi upp, upp med dig!" Kände hur magen börja bubbla och sakta röra sig uppåt emot strupen. Säger åt Criss och hämta hink, he-he... Kalva lite och sen gick vi upp till Maria och Emil och prata lite och "la mig vid deras fötter ♥". Haha, fick en huvudvärkstablett med utav älsklingen utan att jag bad han hämta det :') Så gullig! Sen kom jag hem och var tvungen att springa bort till mina kusiner eftersom att det var kalas, trevligt!! Efter det gick jag och hämta min systemkamera hemma hos Tessan, vi tog en cigg och prata om gårdagen! Nu är jag hemma och har duschat, kollat lite på tv och ätit glass. Nu ska jag fortsätta kolla tv.
Kärlek, respekt - Kärlspekt!

RESPEKT

DAGEN SOM GÅTT:
Idag har inte vart någon bra dag, men det går över tills man gifter sig. 
Har precis ätit, var inte så gott faktiskt.. Men det är lugnt, bara ja fick någonting i magen. Tog en cigg med Tessan förut, kul och höra om hennes kväll igår K.A.T.A.S.T.R.O.F.A.L! Stackarn.. Jag orkar inte skriva nu mer, jag ska nog ta mig en shower och sen ta det lugnt. Sen får vi se vad kvällen bjuder på
Fred ut!

2011 - 01 - 21

Tja!
Nu sitter jag här hemma, har inte sett skymten av mitt kära hem på flera dagar. Har nämligen varit hemma hos Criss i några dagar. Men nu är jag hemma och ska antagligen vara hemma ikväll med, tror jag...? Aja de får man se, ikväll skulle det iallafall varit ett disco här hemma som min lillebror skulle ha haft. Men de flesta barnen var magsjuka och hans pappa är lite halvt dålig i magen. Han har spytt på morgonen, men vet inte vad det kan vara det kan bli så med han ibland haha! Jag ska iaf ta en cigarett nu och sedan duscha. Sen får vi se vad som händer och fötter. Ha det så jävla bra allesammans, kanske skriver mer sen!

Hej

Jag är hemma hos Criss och Maria. Hejdå

Plugg

Idag har jag pluggat sen jag kom hem, gick inte till skolan idag. Men nya tag imorgon och ta sig dit, är inte klar med mitt arbete än i Geografin, är sjukt stressad :C Jag vet inte vad jag ska göra om jag inte hinner för idag fick vi vårt nya schema och jag fick veta att jag inte ska ha Geografi något mer under vårterminen. Så måste verkligen få det här klart och det ska vara klart tills på Torsdag, annars hoppas jag han tillåter mig göra det tills på Fredag. & Idag missade jag ett prov oxå, om Andra världskriget! Jättebra Jonnah, tummen upp! *Not* Allt stör mig just nu, röksugen är jag och vill ha nya kläder :C Shetan pomfretan....
FRED UT

Heaven is a place nearby

Idag har vart en chillig dag, började med att vakna upp som en zombie hemma hos min älskling, och åt lite frukost och skulle egentligen till tandläkaren men hann inte för skulle vara där 09.10 och vart klar med allting 09.00. Det kändes lite tråkigt men mest irriterande för att just det är min 2:dra chans för just det jag skulle göra idag :C Men fick en ny tid, 27/1 som tur är. Samma dag som jag och Criss firar 1 år och 9 månader. Ja, nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar för att sen träffa Tessan på en cigg och kolla hur kläderna jag köpte henne i present passade och höra hur hennes första gång på puben var, prata lite som vanligt haha! Efter det blir det och plugga, plugga och ännu en gång plugga! Jobba med geografin som ska va klar snart, det är en inlämningsuppgift. Måste skriva massa saker om ett I-land och ett U-land. Får väll se hur det går, jag har ju trottsallt en ganska noggrann lärare (även om det är Marielund) tro det eller ej. Men nu är maten klar. Och ska nog ta och keka lite, det kommer nog sitta fint i kistan. Puss
Vill bara säga till dig Maria Lager:
Ingen kan va lyckligare för din skull än vad jag är, hoppas allt håller sig. För det är du värd, du är bäst och jag står vid din sida. Jag älskar dig fina du!


3 år idag
Vila i frid
MP

Nej för idag är ingen vanlig dag...

För det är Therese anderssons födelsedag, hurra hurra hurra!
Har kännt henne över halva livet, men har ändå aldrig kommit så nära. Vi har varit på olika håll under alla år tills den tiden kom - Vi började umgås med samma folk, vi kände varandra men vi hade varandra på avstånd. Vi kom närmre och närmre, du fyllde 17 år och vi festa första gången tillsammans. Vi började få mer kontakt, tog en cigg lite då och då och träffades och gjorde saker oftare och oftare. Du, jag, Criss & Nikke umgicks och drack i smyg på helgerna.. Vi började åka pulka, åka omkring på moppen och gick igenom sjuka tider, ledsna tider, glada tider, alkoliserade tider, dryga tider.. Vi har stöttat varandra, vi har varit arga på varandra, vi har tjaffsat - men allt det har varit en ära för mig. Vi har alltid hittat tillbaks och haft lika kul igen! När alla andra gick ut på krogen var det du och jag som fick sitta ensamma och dricka hemma hos dig eller ute eftersom att det var sommar vi båda var under 18 år och längtade så jävla mycket till och bli just 18år! Idag min älskade bästis, är det din dag och du blir 18 år, nu är du myndig och kan leva ditt liv precis som du vill, att egentligen ha fått se hur du växt upp genom åren är så sjukt, för idag är du som sagt 18 år. Du är kvinna, vuxen, myndig, min cigglangare. Det är stort, nu är det jag som får sitta ensam när NI alla går ut efter en hemma fest. Hoppas du får den bästa kvällen i ditt liv, fast att det är söndag och att ditt liv från och med nu blir som du tänkt dig. Du är allt, du är bäst.
Jag älskar dig mer än jag kan säga i ord!


Fet kärlek till dig!


Nu jävlar....

Nu jävlar, nu ska jag förändra hela mig. Jag ska träna så in i helvete inför min finfina bikini jag har beställt inför sommaren. Har hittat knep som jag ska använda mig av varje dag, och en kost jag ska använda mig av för att inte minska så mycket i vikt (vilket jag gör hela tiden). Så nu jävlar är det dags för en total makeover, ska spendera mina kalla vinterdagar på ett hälsosamt sätt nu istället. Det är säkerligen så att ingen tror mig, men nu jävlar ska ja köra igång. Upp tidigt på morgonen, köra lite innan skolan för att sen efter skolan dra och träna på gymmet. Vad tycks? Och så hoppas jag på att få och fortsätta i 5 månader tills bikinin ska användas ordentligt! 
Makeover? Hell yea

January - 15 - 2011

Hello!
Har inte skrivit här på ett tag, men har varit trötta dagar.
Första veckan i skolan och allting, men nu är jag back on track (haha)!
VECKAN: Nå, hur har dom senaste dagarna sett ut då man tro? Det har faktiskt inte hänt så mycket, det ända nöjet jag har unnat mig är nog och sola för någon dag sen. Annars har jag bara vart i skolan och hemma, skönt och bara ta det lite lugnt ett tag och inte göra någonting bara slappa. Pluggade idag, så är helt klar med kap. 1 i Matte nu, äntligen. Har redan börjat lite på kap. 2, men eftersom jag inte var klar med första kapitlet så var jag ju tvungen att ta det först haha logiskt tänkande va..?

DAGEN: Min fredag har dock inte vart så speciell, har bara vart hemma och slappat. Inte satt min fot utanför min dörr, alla firade en av mina bästa vänner: Tessish idag, men inte jag! Jag hade inte råd eller någonting, så ska göra något speciellt med henne någon dag då jag fixar pengar! :) Hon fyller faktiskt 18 imorgon (efter tolv nu) det är stort, hon blir vuxen, myndig, kvinna! ;) Men det kommer nog något sött litet inlägg ängnat till bara henne imorgon ska vi se.. Har suttit på photoshop och tränat lite, resultatet blev väll min "header" :$ Haha, är fortfarande bara nybörjare, schyyy! Och sen fixat till bloggens bakrund och ÄNTLIGEN fått bort dom blåa strecken som var emellan alla inlägg, och runt mina inlagda bilder i inläggen. Tror ja spyr så fult, men nu tycker jag ändå att jag lyckats bättre än någonsin, så ska fortsätta och träna på allt det här så är jag proffs sen. Vill ändå inte att det ska va för mycket heller på bloggen, blir förvirrande..

NU: Nu ligger jag och myser med salta pinnar och ska se någon film tänkte jag, vet inte riktigt vilken än men det kommer jag till sen. Ska försöka sova på köpet, så jag kommer upp tidigt imorgon så jag slipper vända på dygnet så hårt igen. Skulle inte va bra inför Måndagen som kommer, he-he. Känner att jag inte har så mycket mer och berätta, så ska nog lägga ner bloggandet för idag så hörs vi imorgon.
PUSS

January - 12 - 2011

Hejsvejs!
Sitter just nu hemma hos min älskling, han ligger och sover. Stackarn kommer ha problem och somna inatt kan ja lova, har ijuförsig med sovit en bra stund. Men så har man ju en mor som kan och verkligen vet hur man ringer och väcker en människa! Och jag kan inte väcka Criss iallafall, han är hopplös. Nå, var i skolan idag igen.. Haha, kom lite sent men fint folk kommer alltid sent, eller va säger ni? ;) jobbade på med Engelskan, så är bara ett prov ifrån dom flesta. Haha, känns skönt. Ska nog snart hem, har ju inte ätit sen skolan. Åkte hit direkt, efter skolan åkte vi till stan för att Criss & Macke skulle träna så ja passade på och sola lite. Supersolarie vart de idag, för att de inte fanns några andra lediga, mihi.. Skönt!
Skriver antagligen mer ikväll, om ja orkar.
Trött dag idag, puss


Back to school, yeah

Äntligen så har skolan kommit igång igen! Så skönt det ska bli och lägga sig och sova ikväll och veta att man har någonting och göra imorgon, något att kliva upp för att komma någonstans i livet. Så jävla skönt med rutiner, love it! Ser fram emot 2011 så grymt mycket, allt ska bli så mycket bättre i år. Ut med det gamla, in med det nya! Nya kliv, nya tag. Skönt värre he-he!! Nytt år, nya möjligheter. Saker kan bli bättre eller sämre, det är vad man gör det till. Tycker jag iallafall?
Menmen, skoldagen då? Jo det börja med att jag inte sov någonting inatt och har fortfarande inte somnat. Allt för att jag inte skulle komma försent till skolan (haha)! Kom till skolan, arg och irriterad + att jag var trött på livet. Skulle inte vilja umgås med mig i sånna stunder hihi! Jobbade med matte och historia i skolan, ett måste är ju tyvärr allt plugg jag har till nu på Torsdag ;C Förjävligt. Nu är jag rätt trött i ögonen och i kroppen, men inte i huvudet? Kanske för att den jobbar med datan, teamwork - ofc! Ae, jag känner att jag inte orkar. Det leder ju iallafall inte någonstans det här? Ha en bra/trött dag allihoppa, det ska jag iallafall ha. 
kärlek

January - 11 - 2011

Nu hoppar jag in i duschen, och sedan tar mig till skolan. Inte på bästa humör för det, men ett måste är ett måste.
Ha en bra dag.

Feels like home to me

Somethin' in your eyes, makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's somethin' in your voice, makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts, the rest of my life

If you knew how lonely my life has been
And how long I've been so alone
And if you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I come from
It feels like home to me, it feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I belong

A window breaks, down a long, dark street
And a siren wails in the night
But I'm alright, 'cause I have you here with me
And I can almost see, through the dark there is light

Well, if you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much





Behöver inte skriva något mer än så, allt finns där i..

W8ing

Shuhu!
Nu sitter jag här igen, min kära vän Maria har precis gått och snart kommer min andra älskade vän Tessan för vi ska se känslan filmer, hihi! Har ätit sönder mig på soppa, så kommer antagligen aldrig mer äta soppa i hela mitt liv, eller iallafall inte än på ett bra jävla tag! Fyfan..

January - 10 - 2011

God dag!
Sov hemma hos Crissiboy inatt, kollade på film och somna sent as usual! Men vaknade tidigt, så kommer nog antagligen upp till skolan imorgon. Känner det på mig, har bara ett problem? Vet inte när jag börjar imorgon, haha tänk om jag kommer jättesent eller om jag kommer jättetidigt. Får kolla upp det på något sätt.. Men skönt att skolan äntligen kommer igång, har massa att göra detta året, så ska kämpa arslet av mig så jag kommer in på något i år, äntligen!! Jag som alltid sagt till mig själv (innan) jag hamna på Marielund att jag aldrig skulle hamna där! Men det första min syo på Navestadskolan sa var att ja tillochmed skulle söka dit. Hemskt, haha. Men nu jävlar ska ni alla jävlar få se att jag kan det här, som ingen tror att jag kan! Hihi, ska få en jättegod soppa och äta idag.. Eftersom resterande i familjen ska äta deras orginalmat: Spagetti och köttfärsås! Har förätit mig på det, eftersom vi äter det säkert 3 gånger i veckan. När min mor inte orkar laga mat, haha latmask. Så jag ska iallafall få en soppa som är skitgod. Min älskade Maria kommer till mig efter skolan idag, hon ska hämta sin externa hårdisk. Hon glömde den här när vi hade myskväll, hihi och ja har glömt ta med den till henne med :C. FÖRLÅT! Men nu ska jag röka och sedan kolla lite på tv, skriver säkert sen ikväll.
Love
♥!

I have a feeling

Har en känsla av dålighet, och det är inte bra! 
Hoppas den inte stämmer, för då blir det inte bra.

Man vill alltid ha det man inte kan få

Hallojsan igen!
Kom precis hem, har varit hos min farmor och ätit lite god mat. Gick förbi Tessan när jag skulle hem, pratade om sommaren och sorgliga filmer, haha! Deprimerande när man står och fryser om fötterna och prata om sommaren, vill verkligen ha den nu. Menmen, nu sitter jag iallafall hemma i vardagsrummet med min mamma och ska kolla på någon film antar jag och äta smått och gott! Längtar tills jag får pengar, måste fixa mina naglar, haha 2 har gått av nu :C. Inte okej, men ska fixa det snarast! Hungrig är jag IGEN nu, så ska nog antingen äta mig mätt på chips eller så gör jag mackor med O'boy? Får väll se vad det blir.
I miss my baby. ♥



January - 09 - 2011

Tjena mors!
Somnade sjukt tidigt igår och vakna ändå rätt sent idag, hade nog lite tid att sova igen i think! Men skönt var det, somna klockan 9 igår kväll och vakna halv 1 idag. Mysigt, nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar så jag kan äta mig mätt och belåten för att sen börja städa.. Mamma har tjatat i flera dagar nu, men har inte orkat ta mig tid till att sätta igång. Så nu ska ja ta mig i skinnet och börja, så det blir bra där nere (undervåningen) någon gång. Haha, va finns det annars och göra idag? Har börjat tröttna på snön och vintern, kylan! Usch, ska sluta längta efter sommaren så kanske den kommer fortare? Fan, låg och kollade på Madicken nyss och dom hade sommar, så skönt det såg ut. Vill med!! :C Men bara och vänta hihi. Nu ska jag gå och kolla om maten är färdig, skriver nog ikväll, eller nått? Aja, får väll se vad som händer.


XOXO ♥

Morning sunshine

Vaken, trött, mätt och sist men inte minst blöt! Fan vad det regnar ute, vaknade av att min kära vän Therese ringde mig och fråga om ja kunde möta henne och hjälpa henne med hennes dricka och väska. Hon har varit i Motala i 3 dagar och hade med sig halva hemmet, tungt och kallt och blött vart det iallafall.. På vägen så mötte jag min mor och vi gick och lämna av Tessans saker hemma hos henne och gick sen vidare till Mimmis och köpte pizza. Åt den berömda, Cento fanti ♥, Jag älskar den. Kan inte tröttna på den hihi! Nu sitter jag här och är asmätt och belåten hehe! Skriver kanske lite senare mitt fjärde inlägg för bara idag eller nått haha, :) 

XOXO! ♥

Powernap

Har precis kollat på 2 riktigt sevärda filmer 
- Dear John
- Sisters keeper


Båda var bra och väldigt sorgsna skulle jag vilja säga, filmer kan verkligen gå rakt in i hjärtat på en och det har dom här två gjort ordentligt skulle jag vilja säga. Dear john, på ett sätt och Sisters keeper på ett annat. Har faktiskt helt allvarligt, gravallvarligt nu alltså aldrig i hela mitt liv sett en sån hemsk film som Sisters keeper! Kolla på filmerna så kommer alla och förstå vad jag menar. Helt sick alltså!
Klockan är 09:20 och jag har fortfarande inte sovit, har blivit helt tagen av filmerna. Såg dock precis klart en film, men ändå måste upp tidigt för att få i ordning lite på mitt kära rum och i vårat förråd skulle jag hjälpt mamma med för länge sen. Så hoppas jag inte är allt för utmattad om några timmar så jag kan sätta igång med allting! Har huvudvärk oxå, det låter ju great. Min dag kommer bli kanon känner jag på mig *not*. Vill inte ens veta mitt humör om några timmar eller vad det blir, önskar jag kunde få sova tills jag vaknade och sen kunde somna om där på kvällen sen! Haha, jobbigt läge det vart.. Jag förstår inte ens varför ja sitter och skriver på bloggen just nu, för ja borde egentligen ta mig en cigarett och sen sova en stund. Hoppas mamma är vaken nu så jag kan berätta filmerna för henne och sen kommer hon självklart bli sjukt sur för att jag inte har sovit än, men det går över tills hon gifter sig (haha)!


En liten "dikt" som en tonåring skrev, läs och förstå vad människor går igenom Varje dag! Kampen om överlevnad, hur dom uppskattar det de har, hur de ser verkligheten i själva verkligheten. Styrkan finns, man måste bara hitta den!

"Sakta byter omvärlden färger. Från det gråskaliga, till regnbågens. Egentligen har omvärlden samma färger, man är bara inte längre blind för vad som egentligen händer runt omkring. Det är för en själv det har förändrats, det är när man påminns om detta - ögonen fylls med tårar. En tår rinner ner, ser så enkel ut men innehåller alla dom där orden som man inte vågar säga - men samtidigt inte orkar hålla inom sig längre! Rinner där nerför kinden, ropar efter berörning för att få styrkan tillbaka. Jag känner det intensiva dunkandet från mitt hjärta och lyssnar på vad det säger: Cancer
Ännu en tår faller ner för kinden, öppnar ögonen för att få se dom fina färgerna & slippa dunkandet. Men nu är mardrömmen verklighet, kan inte fly, hjälper inte att gråta, det hjälper inte att låta bli och lyssna - väljer att kämpa istället, väljer att hålla ögonen öppna, redo att ta fighten.
Jag är här för att stanna. "



Reality is wrong, dreams are for real

Jag älskar dig, mer än vad miljoner ord kan säga till dig och mer än vad tusen handlingar kan visa! När vi är sams och har det bra så är allt kung, att få uppeleva mina dagar med dig gör allting så jävla bra - Jag älskar att vi har kul tillsammans, jag älskar att vi kan prata om allt, jag älskar att du är så bra, jag älskar allt vad du gör och vad du säger! Kan inte ens förklara i ord som sagt. Du är min älskling, och du kommer så vara.
My love, my life, my all!



i know sometimes its gonna rain,
but baby can we make up now cause i can't sleep through the pain.
 i don't wanna go to bed, mad at you
and i don't want you to go to bed, mad at me
no i don't wanna go to bed, mad at you
and i don't want you to go to bed, mad at me
i love you to much
♥



January - 08 - 2011

Idag har min dag varit helt okej, förutom att jag vaknade kl 6 -.- Det känns så jävla segt när det är lov, vill bara börja skolan så att jag kan få lite rutin på livet haha! Min dag började med att jag vaknade upp hemma hos Criss och var på pisshumör för att jag vaknade sent, sen så gjorde han mig på humör igen hihi! Efter det gick jag hem och chilla och duscha. Gick förbi Carin och Carro och sa grattis en snabbis, dom hade tjejmiddag. Åt tacos tredje dagen i rad men idag var det pricken över I't för det var massa goda saker till. Sedan gick jag hem och färga håret på min mor, chockladbrunt.. Försökte även mig på och fixa bloggen så fint som möjligt, men jag fattar nada. Så den får se ut som den ser ut tills jag lärt mig haha! Snart kanske min älskling kommer hit och sover med mig, mysigtpysigt. Måste somna lite tidigare nu eftersom att vi inte kommer i säng tidigt någon dag nu för har vänt på dygnet så det heter duga -.-' Men måste försöka!

Älskar den här låten, kan lyssna på den om och om igen!
http://www.youtube.com/watch?v=k66h72vskrY
XOXO!

January - 06 - 2011

Idag är en trött dag, somnade runt halv 8 - 8 imorse och gick upp kl 12!! Det är jävligt skönt ändå, för jag måste vända tillbaka dygnet inför skolan som börjar snart. Äntligen! Har suttit och kollat på My life as Liz hela dagen sen jag vakna, det är maraton på MTV med det programmet. Sjukt bra faktiskt.. Är riktigt hungrig just nu, och som tur är har jag en snäll mor som gör riktigt god mat idag. Senare ikväll drar sig jag och Criss oss till Feyan för att äta lite Taco's. Mumsi!

Saknar när man var liten, då det inte fanns några bekymmer eller någonting. Man tänkte inte på någonting, man bara var, det saknar jag.. Alla kompisar var ens bästa vänner, man berätta töntiga hemlisar och lekte. Den ena fråga chans på den ena, och den andra på den andra. Inga problem, aldrig grubbla man över någon eller något! Man gick in och fick sin kvällsmat och gick och la sig. Älskade när söndagarna kom... Mamma bytte jämt lakan på söndagar och städade rent i mitt rum och duschade mig (dont get me wrong, jag duschade annars med) och sen la mig i min säng med någon bra film, eller så läste min mammas dåvarande kille en tjock bok med lejonkungen och pilla mig i håret tills jag somnade. För att sen på morgonen gå upp och gå ut i köket, där det var mörkt med en lampa tänd, min mammas älsklings lampa.. en sköldpadda som hon fick något år när hon fyllde. BTW - frukosten stod alltid på bordet, var det December så hade vi alltid en chockladbit från kalendern breve frukosten som vi skulle ta efter frukosten. Sen följde hon oss (mig och min syster) till skolan och ju äldre vi blev så följde hon oss kortare och kortare, och ju äldre vi blev desto mer och mer bekymmer kom! Kärleksproblemen, kompisproblem, skolproblem osv. Det själva livet hade börjat och jag hatar det!
XOXO ♥

RSS 2.0