Drunk on love

Härlig helg har man haft iallafall, varit utgång hela helgen med mina cheyer! Och idag skulle jag ju självklart till skolan, men det sket sig. Har hostat en aning inatt så det har varit en vaken natt för mig, eftersom att hostan höll mig vaken. Jag har precis varit sjuk så ska jag bli det igen, imunförsvaret står inte på min sida i år känner jag. Får hoppas att det blir bättre, eller nått? 
Ha en bra dag

Fläcken som aldrig går bort

Hejsan hoppsan!
Vaknade lite försent idag, men gick upp och var med min familj och åt och sånt. Sen blev det och dra till ccb's uppvisning i Navestad Centrum, jätteduktiga är dom verkligen! Allt gick ju klockrent så, hihi. Nu ska jag snart kolla en film och sova, för ska upp till skolan imorgon. Får se hur det går och komma upp imorgon då, har blivit sjukt lat på morgonen igen, det gick okej där ett tag men sen stupade det med som allt annat haha, Fml. Menmen, va ska man göra. Man lever bara en gång, huhu.

Man kan ju samtidigt tillägga i det här inlägget att mina bästa människor är här just nu, min kära storasyster och hennes lilla son, min lilla bäbis.. Verkligen underbara, och ungen ska vi inte snacka om. Hihi, får aldrig nog av han. Lilla Maylo! Ska slänga in en bild på han, så ni som läser detta får njuta av och se han lika mycket som jag själv njuter. Hihi!
Godnatt sålänge då!
Juan Maylo Lekander Hagberg ♥

STRESS

Hejhoppsan!
Nu kommer snart mitt smink anlänt så jag äntligen kan göra mig i ordning inför kvällen. Känner mig lite småstressad, va ska man göra åt det? Jo kanske hoppa in i en dusch så jag iaf har det gjort, sen lägga fram mina kläder som ja ska ha på mig, så jag har det gjort. Fyfan va jag hatar att ha tider som ja ska va klar på, hatar hatar hatar.. Kommer aldrig i tid till nånting iallafall :C. Men nu ska jag duscha, så kanske ja slänger in nån bild senare på tjejerna och mig. Hihi, PUSS!

Nostalgi

Ska sätta igång och ladda ner lite barnfilmer, dom är så bra!! Hihi, så ska känsla mig en stund med det, sen får man nog ta och sova lite eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och fixa lite saker inför kvällen, imorgon blir det och köra med bästa! Sen på lördag ska vi fira Kimis, hihi 19 år nu stor tjeja! Hihi, hon fyller idag så grattis till henne ♥
Så nu blir det nedladdning sen blir det en skönhetssömn, måste vara pigg och glad tills imorgon.
Hähä, godnatt på er mina vänner! 
Slänger in en bild på min vackra syster, Wendy. Saknar henne, min lilla pärla ♥

Lose yourself

Jag stänger in mig, jag gömmer mig. Jag vill bara att du för en gångs skull ska förstå hur känslan är när man står där och inte kan göra ett skit utav det man vill göra. Jag vill slå dig i ansiktet, men samtidigt bara pussa dig. Men ingen idé och falla ner i gropen nu, det är bara och fortsätta med det jag gjort. För du är egentligen inte ens värd det här, så life goes on.

Idag vaknade jag utav att vi hade fått främmande här hemma, när ska den här förkylningen försvinna egentligen. Hatar att va sjuk, men ikväll blir det och köra med bästa iallafall. Ska leva livet!
Ha en bra dag, för det ska jag ha!
PUSS

En gång bästis, alltid bästis

Jag älskar dig, du är bäst och kommer alltid älska dig bästa vän. I alla väder!

RSS 2.0