Lovely sunshine

Härligt väder idag, eller vad sägs? Bättre ska det bli, förhoppningsvis..
Hörde att det skulle bli kallt igen, på Fredag men det är en lögn hoppas jag -.-
Så länge det inte kommer någon snö så är jag lycklig och slipper gå i Ide!

SKOLDAGEN: Gjorde prov i skolan i Matte, och det klarade jag av, så fick vi gå på en undervisning om Ekonomi med någon Finsk gubbe som prata jätte snabbt. Men man lärde sig en sak iallafall, köp aldrig någonting på abonemang. När man köper tex. en mobil på abonemang så blir det som att avbetalningen på den telefonen betalar du två gånger. Inte okej.. Nog om det nu (haha!) Hade ju inte så lång dag i skolan idag, så jag har nog inte så mycket mer att berätta om min skoldag förutom att jag spenderade den med bebisen Linda!
EFTER/NU: Efter skolan mötte jag min älskade mamma vid hållplatsen för att gå och handla lite på Netto, hon behövde lite hjälp. Så jag hjälpte henne, hihi som tack fick jag en av mina älsklings skvaller-tidningar som jag tänkte sätta igång och läsa nu snart. När vi kom hem så plocka vi upp varorna och jag bestämde mig för att ta mitt förnuft till fånga och börja läsa lite ur handboken om min käraste system-kamera, så jag tog reda på vad några utav knapparna på själva kameran osv betydde och gjorde lite testfoton på min mor och hund m.m.. Det var busenkelt och lära sig knapparna, vilket jag trodde skulle vara katastrof-svårt! Nu är jag vrålhungrig och ska koka lite nudlar och dricka vatten. Så.... Peace out!

Våra brister gör oss till människor

Nu stod det på text-tv att nu är våren på god väg, det stod att nu går det bara mot ljusare tider! Skönt och äntligen, nu behöver man bara gnälla över att det är så sjukt blött! Annars är det bara och njuta... Så ha tålamod!

En lördagkväll

Har precis kollat klart på Step up 3 med Maria, Emil och Criss. Vart lite långtråkig efter ett tag, och nu ska vi se The fourth kind, som är awesome! Har spenderat min dag med Maria, fikat och haft det trevlans!

Nu sitter Criss och har jättekul med sitt jävla bilspel som Emil är jätte fashinerad utav eller nått.. "Fan vad schysst" eller "Kolla det är som att köra på riktigt med koppling och allting" .. AALOOOO vi vill kolla filmen nooo! :) Maria sitter och tjockar nötter, och jag sitter med minttuggummi. Jag har inget och prata om, och det gör mig lite ledsen! Buhuuu :'( Vi skulle ha druckit och festat idag egentligen, men det som vanlgt sket ju sig!! Men nästa helg så kommer min älsklings syster, och då kör vi, fullt ös barra! Aja, vi hörs och ses ... Tjaaaaaaaaaaarrååå! :*

Ett steg närmre

Hej på er ♥
Idag är en lugn dag och bra dag, det började med att min kära vän från Vemyra ringde upp mig på morgonen och dessutom väckte hon mig, och berättade att hon hade permis tills imorgon och att hon mådde bra, glad för hennes skull! ♥ Men synd var ju att hon inte ringde tidigare eftersom att hon ringde den tiden som jag egentligen började min första lektion, så jag fick köra på lite snabba ryck! Skolan gick bra, jag fick nämligen äntligen G i Engelska, min lärare sa oxå att hon inte riktigt visste vad hon skulle ge för betyg, det berodde på vilken linje jag sökt till, ifall hon skulle ge mig ett G eller ett VG, blev ju smått paff hihi. Nu är det borta från schemat och ett steg närmre ett riktigt Gymnasie, ska sätta in Matte-lektioner på dom timmarna istället, så blir jag antagligen klar med det med snart om allt går som det ska!
Tummen upp för mig! (y)
Nu snart ska jag börja med plugget, faila nämligen på mitt sista SO-prov så jag måste berätta lite om det jag inte kunde på provet, och så har jag plugg till på fredag eftersom att jag har ett annat SO-prov då! -.-
Mamma gjorde hemmagjord pizza idag, men jag fick äta den kall eftersom att jag var fullt upptagen med att lägga in gamla låtar och bilder på min mobil från min gamla dator, som jag hade förlänge sen som min lillebror nu har tagit över och börjat spela på.
-----------
Kom på att jag inte har skrivit här på ett tag.. Har faktiskt loggat in på bloggen och tänkt skriva, men har inte kommit på vad jag ska skriva om, har ingen fantasi och det känns tråkigt att bara skriva om skolan och plugg.. Synd att jag inte är ett sånt mode-freak som kan skriva om vad jag har på mig osv, för jag har ju aldrig något speciellt på mig på det sättet så.. Fortsätter väll skriva om samma saker som nu, fast andra grejer nästa gång jag skriver, och gillar ni det inte så ert val. Nu ska jag ta mig en cigerett för att sedan börja plugga!

Puss och kram vi ses på stan!
Saknar min älsklingsbebis, ♥


Spring för livet

Varför kan jag aldrig komma på något och skriva i den här bloggen? Jag har liksom inte någon fantasi kvar, det känns som att jag kanske inte har så händelserikt liv. Jag vet inte...? Ha det bra

Trött på skiten

Make up your fucking mind!

RSS 2.0