Today is the day, the magic happen

Hej alla söta.
Nyår, WEEEI! Som jag har längtat, blir en bra nyår med mina nära och kära och snart ska jag på middag hos min farmor med kusiner och så, mycket trevligt! Sedan ska jag hem för att fixa lite grejer, fixade aldrig mina naglar igår tex, kan va en idé att göra det efter maten hos farmoren, huhu! Men nu ska jag göra mig lite i ordning för är helt nyvaken!
Puss på er
Jag älskar er!

If i were a boy

Hej alla! :D
Har kollat två filmer med Mickael och Maria, eller ja... Mickael har jag kollat med för att Maria som vanligt deckar när hon kollar film, hehe. Nu ligger hon och sussar här breve mig och min bästa Mickael har gått hem. Älskar den killen alltså, världens bästa snubbe. Haha, kan aldrig ha tråkigt med han. Menmen, nu tänkte jag sova faktiskt. Det är rätt sent/tidigt, måste orka med kvällen idag. DET ÄR FUCKING NYÅR! Damn, livet leker idag. Hihi, men ska upp tidigt så kanske ska sussa nu.
-
Ha ett riktigt gott nytt år och god fortsättning.
Kommer nog in lite bilder från nyår på bloggen om nån dag eller så.
LOVE U GUYS!

Once or twice

Hej igen. Vet att jag sa att jag skulle skriva ikväll, men har inget och göra nu när Maria duschar och rakar sina sexiga ben. Vi har nyss ätit jättegod mat här hemma, det satt snyggt i kistan kan jag lova. Även om jag var lite halvmätt innan redan så var det superduper gott. Tack så mycket hihi. Nu tänkte jag att jag skulle kolla vad Maria har att erbjuda ör nagelack, så jag kan ha lite snygga naglar imorgon! Hähä, nu är jag seriös och skriver ikväll.

Pössssss

Här är en vacker bild på oss oxå bara så. När jag blev 18 år, hehehehehhehehe. sniiiggt


Taggar nyår!

Nu sitter jag hos Maria, vi ska göra i ordning tills imorgon. Hihi, det ska bli så jävla roligt imorgon! Jag taggar sönder just nu! Vi lyssnar på en top 100 på spoti, 2011 listan hihi. Det har varit ett OK år tycker jag, det dög kanske. Jag skriver nog ikv istället, blir lite mkt och tänka på när man har ADHD och skriva blogg och lyssna på musik och prata med sin vän, hehe. Kan inte göra många saker på samma gång, haha! Skriver ikväll som sagt, ha en bra kväll!



God dag!

God dag alla kära läsare, hehe!
Nu ska jag snart hoppa in i en dusch och sedan dra ner till stan för att lösa ut min check jag fick av swedbank idag, soft. Så funderar jag på att äta thaibuffé (stavning?) också, muuums! Ska bjuda Maria på den tänkte jag, så hon oxå får i sig lite i magis. Hiihi, men jag skriver säkert ikv! Löv u all

Lets do it again

Godmorgon(?)
Nu ska jag snart lägga mig till sängs eller jag ligger redan men ska sätta igång en film och sova. Upp tidigt för att handla in lite saker inför nyårsafton som är på Lördag, wihu! Det här nyåret ska bli så jävla roligt och jag ska ha en finfin klänning och göra mig jättemycket i ordning! Så kul ska jag ha det med mina bästa tjejer.
-
Har en sovandes Mary breve mig, ovanligt? Nä, hon sover jämt. Går inte och kolla på film med människan, hon sover innan filmen ens börjat huhu så jag varnar er alla, kolla aldrig film med Maria Lager, för då kommer ni störas av snark hela filmen. Hehe, nu blir jag säkert dödad av henne, men så är det. Hon kan döda mig 2012 isf hihi.
-
Hade en jätterolig kväll igår med alla chompisar, Henka fyllde ju 18 hela år igår så då åkte vi först till Henka och förfesta sedan till Snap in(?) och sedan Hugo, fyfan va folk det var ute och FYFAN va roligt man hade, höjdpunkten på kvällen var när Namnams hår börja brinna, HAHA fyfan! Världens jävla låga och där stog jag och fick panik, stackarn! Helt sjukt, men skojsigt. Hoppas du fick en bra dag iallafall Henkis, för det förtjänar du ♥ Grattis igen!
-
Nu ska jag nog ta mig i kragen och först gå och kissa och sen lägga mig och snarka breve min kära vän Mary, ser fram emot morgondagen så in i helvete. Ska tagga sönder till nyår hela dagen imorgon. Puss och godnatt
LOVE U ALL - LOVE MY LIFE

Mellandagsrea

Nu ska jag sova, för att jag ska upp igen och köpa lite mer grejer på mellandagsrean. Älskar rea, haha! Fast nu är väll allt slut som vanligt. Haha, puss

Movietime

Är nu med Therese Andersson och har sett en film, vi håller på och ladda ner den andra filmen nu, det blir This Christmas där Chris brown är skådespelare. Har sett den förr men de va länge sen, skriver sen hejdå

You da one

Hejhej!
Idag har jag varit med Karen och Namnam (Nicole) hela dagen, det har varit jättemysigt att vi tjejer fick en dag tillsammans, förutom att Karen förstörde min glädje för rea för att hon skulle hänga i Bikbok hela jävla tiden, och jag hann inte kolla på nånting. Så vi ska dit imorgon med, fast tidigt och äta och kolla på kläder och smycken m.m. Väldigt trevligt, nu när jag tänkte på mat så vart jag hungrig, men har ansträngt mig för mycket idag, kan inte fortsätta så. Måste börja ta det lite lugnt. Så att man kan få i sig några bärs på nyår iallafall, hihi. Det skulle ju inte sitta fel och bli helt jävla frisk nu, eller va säger ni? Ganska tråkigt att sitta hemma medans alla super, får nästan ångest. Har inflammation i hjärtsäcken/hjärtmuskeln för er som inte vet, hehe. Menmen, vi kanske hörs imorgon med någon bild bloggen.
Byebye
-
Jag har så mycket tankar som jag behöver få dela med mig, så det får bli ännu ett inlägg som är känsligt (inte för att det inte finns tillräckligt menmen). Det är upp till er läsare om ni vill läsa iallafall.
-
Det finns ett par armar man känner sig trygg i och man vill aldrig därifrån för stunden, man är helt inlåst i sin egna glasbur man har intalat sig själv att det är personen man ska leva med resten av sitt liv, tills den dagen kommer då glaset på buren bara spricker och allting känns som skit. Men när man väl tagit sig ur hela situationen så ska alltid det bli något så att man stöter på varandra igen och man är tillbaka på ruta ett igen. Det är en ond cirkel som man går efter, hela tiden. & enda sättet för att komma ifrån det är att bryta den där onda cirkeln, man måste ändra sina tankebanor och tänka positivt. Men när man är kär, vart ser man det lätta i att bara gå vidare? Kommer aldrig förstå mig på det där och det kanske är meningen att jag inte ska det heller.
-
Alla har vi haft hur många vänner som helst i världen, men det är få av dom som man verkligen håller kvar vid. Det är de vännerna som du kan vara ifrån i flera veckor/månader/år och när ni väl möts igen så är det som att ni inte varit ifrån varandra en sekund, det är dom vännerna jag har och jag är så glad att jag vet vilka jag kan lita på och vilka inte. Vilka jag ska hålla på avstånd, vilka jag ska hälsa på o allt det där tjaffset. Det är inte många av dom, men det lilla man har blir så stort och man blir fylld av den sorts kärlek som är oändlig !på riktigt!
Ingenting på jorden kan nånsin göra det till nånting annat, för man ger sin själ till den bästa vännen man har, man lägger ner hela sitt liv för den, man ger all sin tid till den, man struntar i den roliga festen om den mår dåligt, man skiter i killen som man älskar och umgås med dagligen när den mår dåligt - MEN: alla gör jättemycket misstag, man blir småosams, ingen är ens i närheten av perfekt. & misstagen man gör, lär man sig av. En väns hjärta leker man inte med, för en vacker dag kanske det är bortblåst med vinden det ni hade.
Jag älskar iallafall mina vänner mest av allt, ♥
-
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=-sMw6E8EgcI

Lunginflammation

Ja, schysst och åka på lunginflammation precis såhär innan Jul och Nyår. Det var ju inte direkt va jag väntat mig, eller det kanske är lunginflammation. Ska gå och kolla på Måndag så jag vet säkert. Skiter i om jag har det på julafton, men är jag inte frisk till Nyår så kommer jag inte bry mig, då får jag fan dö eller nått men då ska jag ha kul! Så är det!
-
Och nu känner jag att jag har en svår beslutsångest, jag vet inte om jag ska mysa med tjejerna eller om jag ska ut och röja. Vet inte om jag riktigt vågar gå ut ifall det skulle vara lunginflammation, men med min tur så förvånar det mig inte alls ifall det skulle vara det. Jag har sån otur i allt annat så varför inte det med lixom haha! Jag tänkte ta mig in i duschen nyss. Men jag sket i det för jag vet hur mkt jag kommer och frysa när jag kommer ut därifrån huhu, jag orkar inte det än.
-
Nu måste jag dela med mig av min ilska lite, jag tänkte köpa en Iphone 4 S idag & det fanns 1 kvar på lagret och den var Tele2 låst. Helt jävla perfa.. MEN så kom det där man absolut inte vill höra när allt gått som smort tidigare: "du kan jättegärna öppna ett abonemang, men du kan inte öppna abonemanget som du kan få mobilen med, efter som att du inte har nån inkomst utöver ditt studiebidrag, fixa ett jobb och så får du testa igen". Jag menar, FML! Jag var astaggad på och få den där jävla efterlängtade mobiljäveln så får jag inte öppna abonemanghelvetet. Så nu kan ju jag fortsätta gå med min jävla Samsung galaxy mini. Blir galen.. Ska försöka mig på hos 3 imorgon, så får vi se hur det går. Jag ska verkligen ha den där mobiljäveln, ska kämpa in i slutet. Haha!
-
Nu blir det nog och ta en cigg först och sen hoppa in i duschen och hoppas på att jag kommer på vad jag ska göra, man kanske ses där ute eller så ses vi inte alls.
Haha, puss och kram vi ses på stan!
♥ Tack för en lyckad utgång igår, tjurpuppa. Love you!

Rolling in the deep

Idag ska jag nog röra mig utåt på krogen, as usual. Personalen jag står med i köket sa att jag skulle supa bort min förkylning, och det tyckte jag faktiskt lät som en bra idé! Så det kör vi nog på.. Så ska sätta i lite olja i håret, duscha och sedan börja förkröka lite. Huhu..
-
http://www.youtube.com/watch?v=4aYgO0J01vs
♥ Min bästa vän!
Feyruz Garrido

Long hair/ Short hair

Nu sitter min "frisör Carlos" och smörjer in ricinolja i mitt hår..
Hahah, känns lite som massage för hårbotten, riktigt skönt!
-
Imorgon ska jag till skolan och det har varit efterlängtat vill jag lova, så jävla skönt. Och så ska jag dessutom få träna på söndag ännu roligare. Så dom här sista dagarna ska jag ha roligt. Men imorgon tänkte jag att jag skulle sova ett par timmar på dagen innan jag går ut om jag nu ska ut imorgon, hihi. Så att jag inte deckar som jag gjorde förra fredagen efter att jag varit vaken i ungefär 23 timmar och druckit på det, he-he lite pinsamt. & lördagen decka jag oxå, så som jag är. Känns lite sissådär faktiskt. Men nu ska jag ta och kolla ifall min film är färdig och låta oljipolji sitta i ett tag så jag kan duscha sen och sleepa.
Puss mina kära vänner.

Vi är mer än du tror, vi är en

hejsan hoppsan fallerallera!
Idag vakna jag runt 9 och sjukanmälde mig från skolan och tog mitt första steg utanför dörren och gick och löste ut mitt studiebidrag på banken, måste fixa mig ett kontokort alltså.. Orkar inte få sånna checkar hela tiden, jobbigt och tänka på varje månad. Aja, efter det gick jag och bytte lite kläder jag fick av mamsen i julklapp egentligen men eftersom att jag blivit lite tjocker och inte kan ha min gamla storlek längre, så fick jag byta så jag bytte mina shorts till ett par blå jättefina shorts och ett vanligt svart linne mot tröjan jag fick! Då var det avklarat typ, sen mötte jag Mary på centrum.. Haha, hon kom med sin fula jävla maskjävel som hon ska ha på sin fylle-fotboll imorgon, hemsk var den iallafall, och när vi hade möts gick vi till sibylla först och sen mc, jag åt sibylla och hon mc. Jag tycker inte om Mc längre, herregudars. Menmen, kanske skriver mer ikväll så ses vi!
Puss och kram

& så är min älskade unge på besök också, han gör mig gladare för varje sekund som går. Så underbar och enda gången han kan vara still är när han är i sin säng så vi måste flytta omkring på den hela tiden. Haha, så söt bebis. Love you

Det är nått man får leva med

Jag kan inte sova, för att jag har sovit bort hela dagen.. & bara legat i sängen och degat, har laddat ner The Change-Up så ska nog sätta igång den snart och bara glo. Kommer få liggsår snart och så vill jag sätta i Ricinolja i huvudet oxå, men jag orkar inte det är för sent. Men ska nog göra det endå? Tidsfördriv eftersom att jag inte kan somna, hähä. Så att jag kanske kan få det där lite längre håret innan jag färgar det till julafton och nyår, jag vill göra en ny grej i håret till nyår som jag ska fira med mina älskade vänner i år! Haha, kollade på jackass 2 förut på tv 11, fyfan va kul det var.. Love it!
Men nu ska ja lägga i oljan och sen kolla lite på filmen jag sa att ja laddade ner.. Skriver imorgon. Godnatt

Förlåt

http://www.youtube.com/watch?v=X5yc_YJwS3I
En vacker dag, ska DU sjunga den här för mig. För en vacker dag är det försent för att beté sig som du gör. 
Stå för vad du gör först och främst.

Julstämning? Nej tack

Hej alla goa och glada!
Ligger i min säng och har skittråkigt, är sjuk och sugen på allt möjligt men mamma vill inte gå och köpa det söta som jag vill ha, huhu:( Jag är dålig på och uppdatera här jag vet, men det är för att jag inte har haft mkt och skriva. Men nu kan jag ju börja med och skriva att jag börjat dansa caporales, hade egentligen träning idag men eftersom att jag är sjuk så ska jag itne dit. Har missat två träningar nu för att jag är sjuk, så irriterande. Och idag har jag stannat hemma från skolan på grund av samma sak så fml.

Snart är det jul, hur känns det Jonnah? Jo tack, hatar julen mest av allt. & hela december kan dra åt skogen, vill inte ha det här årets jul. Nu stack mamma och dom precis på julspel, men jag ska inte dit, först tänkte jag dra men sen insåg jag att det bara kommer för det första göra mig sjukare pågrundav att Nicole James har min jävla tjockjacka så jag kan inte hålla mig varm så skulle bara bli sjukare, och dels för att jag kommer bli deprimerad utav sånger och tomtar m.m. Palla det fan, ligger hellre i min säng och dör lite lätt. Kommer inte bli något roligt år i år på julafton. Puhu. Nu ska jag se Grinchen tänkte jag, han hatar julen lika mkt som mig, så vi hör ihop. Puss
En bild från förra julen, då var man allt lyckligast i världen.

RSS 2.0