Så många frågor, inga svar


Du är stark min bästavän, du har gjort det här förut och du har klarat det. Håll dig kall, jag älskar dig min bror.

Nu är det dags för att göra sig i ordning, och duscha eller nått. Kanske ska äta först, är ganska hungrig. Puss

We found love in a hopeless place

Jag kan inte förklara hur det känns!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tg00YEETFzg

Siffran 3

Hej kära 3 läsare!
Finns ej så mkt att skriva, så jag skiter nog i det och uppdaterar med det här. Puss

Today i dont feel like doing anything

Tjingeling badring! 
Vakna nyss, hade skola idag egentligen men skolan suger stenhårt så jag orkar inte dra mig upp från den här härliga sängen och göra mig i ordning för att röra mig dit.. Inte idag iallafall. Så idag ska jag bara vänta på att Maria ska sluta så ska vi till Mc'donalds och sen efter det ska jag på möte kl 3, usch hatar möten dom är så långtråkiga. Jaja, så ska jag på middag hos min mormor oxå, förhoppningsvis får jag lite utav mina födelsedagspengar idag så jag kan handla lite kläder. Eftersom att ja fyller år på Lördag, hihi. Läste ett gammalt inlägg jag hade skrivit innan ja skrev det här inlägget att det var 5 veckor kvar tills jag fyller, och nu är det bara 3 dagar! Shit tiden bara flyger förbi en utan att man märker av det eller vet vad som hänt under dom senaste 5 veckorna. Det är bara en tidsfråga tills jag ska pensionera mig, haha! Jaja, men nu ska jag göra mig i ordning och vänta på Mary, yä!
Have a nice day!
Hitta ingen nyare bild hihi

Im into you

Att man kunde känna såhär igen visste jag inte.

Och snart är du här, i love u sister! ♥

Take me with you

Heysveys!
Hur mår ni? Jag mår bra iallafall, känner mig bara lite känslig som vanligt såhär på kvällen. Men det är lugnt, inget och oroa sig för, det går över till jag gifter mig som min mamma brukar säga. Hihi. Ingen skola för mig dehär senaste dagarna och ska inte dit imorgon heller kom jag fram till, för jag ska med min mor och göra lite ärenden sedan ska jag göra ett legg så jag har det klart till min födelsedag, hihi. Och sen möta upp Sanna och testa ett linne!
Feyruz gick härifrån för typ 30 - 40 minuter sen, fick prata med henne i telefonen hela vägen hem för att hon är så rädd, haha orkade inte följa henne sån bror jag är. Nu ska jag inte anstränga fingrarna och hjärnan mer på att skriva här, utan jag ska ta och lägga mig ner och kolla på Gossip girl och somna skönt till det och gå upp klockan sex. Yey, längtar *not*. Ha det så bra sålänge, så kanske jag skriver imorgon. Pussis

I have no idea why im feeling this lost

RSS 2.0