Flyger fritt

Hejhopp gummisnopp!
Har inte haft tid att skriva här på ett tag, har inte tänkt på det. Så nå, va har hänt dom senaste dagarna? Fest i helgen vart det iallafall och så vart det skola igår. Har haft bra dagar iallafall. Haha, jag fastna i ett parkeringshus i Lördags, det var lite höjdpunkten på den dagen iallafall. Haha, ut kom jag sen efter att jag körde en james bond och rulla ut därifrån efter att några drog upp gallret, haha! Fyfan, jag lyckas med allt, jämt!
Idag gick jag inte till skolan för jag har inte sovit speciellt bra inatt, drömde sjukaste drömmen och sen har jag kännt mig ganska dålig. Kallsvettats och sånt skit, usch. Inte roligt, det skulle bara fattas och bli sjuk nu. Jaja, nu ska jag iallafall gå upp däruppe och kolla vad vi ska äta för gott här hemma idag, hihi.
PÖSS!

Best thing i never had

Gick inte till skolan idag, så nu sitter jag här och lyssnar på musik och bara tar det hel-lugnt. Ska bli en lugn dag idag, jag har jätteont i magen. Eftersom att jag är laktos och äter ost som är med vanlig mjölk så får jag kramp, :C. Men klarar mig, hihi. Tänkte ta en Gossip girl dag idag, har ju inte sett det på länge nu, så ska nog bara ta och kolla det hela jävla dagen. Eftersom att jag inte blir störd när jag har en egen data, hihi. Borde kanske städa lite oxå, men det får vi se om jag orkar.
Igår sov Maria hos mig, men hon somnade astidigt som vanligt, det är inget ovanligt. Så jag och min sis kollade på en film som var så jävla bra; "Jag saknar dig" hette den, fyfan säger jag bara. Den är så jävla underbar den filmen, rekomenderar den. Höhö, nu ska jag kolla GOSSIP! 
PUSS PÅ ER ALLA

Trodde faktiskt aldrig att jag skulle känna såhär... Inte igen

Life goes on

Morsningkorsning! 
Nu sitter jag här i mitt rum, med MIN egna data. Fan va skönt det ska bli och rensa bort alla andras grejer i min egna dator.. Nu ska jag snart sätta igång med städning efter att ha lagat mat och sånt. Känner mig som en riktig hemmafru, men det känns skönt för det är ju trottsallt inte så långt kvar tills jag flyttar hemifrån nu. Fyller om 5 veckor och då blir det och börja söka direkt. Min kära syster kommer imorgon med gullungen Maylo, ska möta henne på tågstationen och hjälpa henne med allting så hon slipper göra allting själv. Hihi, ska bli så kul att ha henne här igen, min älsklings syster. Men om jag skulle ta tag i städningen nu och kanske byta lakan och bara chilla till musiken som jag har på, man kan ju inte städa utan musik. Helt omöjligt, hähä. 
PUSS PÅ ER ALLA

Nobody can go back and start a new beginning, 
but anyone can start today and make a new ending.

Don't forget about me

Hallå i stugan!
Idag har varit den konstigaste dagen på länge, vakna upp efter att jag sovit tre timmar inatt helt aspigg och bara kunde inte somna om. Så åkte jag och min mor iväg en sväng klockan ett och gjorde lite ärenden, efter det gick vi till Hageby centrum och köpte mat, det gamla goda vanliga : Kebab med mosbricka! =).. Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Var lite med Tessan ett tag och eftersom att hon den jäveln bringar otur satt jag mig i tuggummi, älskar livet....*not*. Nu tänkte jag bara lägga mig och vira in mig i täcket och ligga i fosterställning och kolla på film. Älskar att ha en stor säng med många kuddar och två täcken, huhu. SÅ MYS! 
GODNATT PÅ ER ALLA, PZ N LOVE

Det stämmer väll på sätt och vis

Hejssvejs! 
Galen helg? Javisst en aning, men det löser sig, livet leker... Eller? Jaja, vi får väll se. Har fått ett roligt samtal ifrån en efterlängtad person, kul att höra att han mådde bra! :) Sen har jag bara festat i helgen, men som sagt livet leker. Imorgon/idag så är det skola igen, så ska nog sova ganska snart.. Ville bara skriva av mig lite kände jag, och när jag väl började skriva så finns det inte så mycket och skriva hu-he, ska nog somna nu. Puss

Jag är den som förlorar men ler ändå, jag har mina brister men det gör mig till människa.

In kommer ting

Nu sitter jag här med hårfärgen i håret, känns som att det kommer bli jävligt fläckigt. Känns ju lite sissådär, men det får jag stå ut med tills mitt hår mår bättre. Har liksom haft i två ultrablonderingar, blev lite till svintohår tillslut! Haha, så jag ska tvätta ur det om ungefär 5 minuter. Får hålla tummarna på att det blir jävligt bra nu, för har verkligen inte tid att hålla på med det här mer idag och vill ju inte gå ut som en jag vet inte vad. Så ikväll blir det till Katrin och fira henne, hon har ju blivit 18 bast nu, weeeeeeeey! Så skriver nog inte så mycket nu i helgen om någon bryr sig, för det verkar bli ganska fullt upp! Hihi.
Ha en trevlig helg allihoppa, för det ska jag ha!

Sometimes

Hej alla glada!
Gick inte till skolan idag för att jag ser som sagt ut som en regnbåge i skallen, så jag gick typ upp ur sängen nyss med tanke på att jag har legat och dragit mig sen 10 ungefär! Huhu, så nu ska jag göra mig en frukost och min lillebror ska ha datorn och kolla på sin jävla film. Huhu, hörs sen!

Nu tar vi det till nästa level

GOD KVÄLL/NATT!
Skrev innan idag att jag precis hade kommit hem från skolan om ja inte minns fel..? Efter det iallafall så drog jag och min mor till centrum och handla lite mer eftersom att vi inte fick med oss allting igår eller när det var vi handla, huhu.. Väl på centrum kom Henka och Oscar och tog en cigg lite medans jag vänta på min mor som handla lite där inne. När vi kom hem så åt vi och färgade håret, jag ser ut som en regnbåge i skallen just nu, så det blir nog ingen skola för mig imorgon om jag inte hittar något att ha för skallen. Haha, hjälp!! Nu sitter jag med Kim vi ska se film idag igen. Tessan var på besök oxå, haha hade saknat den slynan lite kände jag, hon gick nyss.. Det här blev ett stressigt inlägg, så vi hörs imorgon.
PUSS PÅ ER OCH GODNATT!

♥ Ge mig skäl att tro att min dröm kan bli sann.

Jag gråter bara i regnet

Hej hopp gummisnopp!
Gick upp klockan kvart över 6 idag och duscha, tummen upp? Aa jag vet hihi.. Kom en halvtimme försent för att jag missade spårisen imorse och så var chuaffören så jävla seg, jävla stoppknappar som inte funkar på vissa spårvagnar alltså blir så jävla arg. Aspinsamt när man står där och ska trycka och så funkar det inte, ser ut som en jävla idiot som hoppar från knapp till knapp. Oh, blir så arg!!
Btw, har precis kommit hem från skolan nu, höll på och somna på spårvagnen.. Inte OK! Känns inte riktigt som att det här är min turdag idag.. Nu ska jag sätta igång med håret som jag skulle gjort igår egentligen, så det får bli idag istället. Huhu, skriver säkert ikväll eller nått om jag har ork! 
Have a nice day

Kärlek vid sista ögonkastet

Hejsan hoppsan!
Idag gick jag upp kvart över 10 och följde med mor min och handla, fick en tonfisksallad till frukost och med mig massa nytt oxå, tack mamis! ♥ Efter det gick vi och hämta min lillebror i skolan, och det blev väll lite små-kaos. Men det löste sig tillslut =) Sen nu kom Kimmen till mig för ett tag sen, vi har sett film och nu kom jag på att jag skulle höra av mig till Tessan, jag gör det imorgon för jag antar att hon sover nu huhu :/ FÖRLÅT! Btw, så ska vi se en ny film nu snart, men den jävla gaylorden lägger sig och ska sova när jag är jättepigg!
Skola imorgon då, gött. Hoppas på att jag kommer upp imorgon, vilket jag typ aldrig gör.. Skriver mer imorgon
Puss på er.

Vart jag än mig i världen vänder, står jag här med tomma händer

Idag har jag bara haft ont i magen och varit på möte, vakna aldelles för sent idag så jag kom inte till skolan, men nya tag på Torsdag eftersom att det är en skön studiedag imorgon. Igår hade jag trevligt som fan, för att jag träna ögonen ur mig igår med Feyruzpeyruz. Haha, vi gjorde en work out igår efter tacosen.  Vi gjorde en video till den, hihi mkt bra! Ska snart tanka en film tänkte jag, men vet inte riktigt vilken än ska sova tidigt för imorgon ska jag med min mor och lämna min lillebror och sen handla eftersom att det är studiedag så kanske man ska göra någon nytta, eller? Kanske ska träna imorgon med, med Henka och Oscar, om jag hinner vill säga.
Men nu, film sen sova! PUSSSS

Don't let me go

Hatar morgonen, kommer aldrig upp!! Blir galen, men jag måste försöka så att dagarna bara flyger iväg. Skönast så. Idag vakna jag halv tio och kom till skolan halv elva, så hade jag bara lunch sen sluta jag, huhu känns ju lite sådär dock. Ikväll ska jag till min bästis Feyruz, vi ska deppa och äta lite god mat och bara snacka massa skit hähä!
Helgen har ju varit helt OK den med, festade med Jonna och dom i fredags hemma hos lowis, jättekul faktiskt! Och i lördags, vart det en impulsdricka. Jag och Maria skulle egentligen bara till Mc'donals och äta sen skulle vi hem och kolla film, men det blev så att vi kom till Buster och börja dricka halv 3 den natten. Kändes lite sådär dagen efter, hähä. Nu ska jag sätta in högtalarna och tvätta lite kläder och kanske städa i ordning på mitt rum.
Puss

RSS 2.0